„Klubrádió
Hosszabbítás

Nagy labda, kis labda: foci és golf

3/09/2022 07:04

| Szerző: Klubrádió

Foci- és golflabda. Ezek körül forog a Hosszabbítás eheti adása. Milyen esélyei lesznek a Ferencvárosnak az Európa-liga csoportkörében? Kik voltak a golfszezon legfontosabb játékosai? Hallgassák meg a beszélgetéseket!

2022. augusztus 30. Hosszabbítás (2022. augusztus 30., kedd 15:00)
46:43
00:00
Műsorvezetők: Rév Dániel, Farkasvölgyi Gábor Szerkesztők: Árva Brigitta
A múlt héten kisorsolták a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportjainak beosztását, hiszen véget ért a selejtezősorozat, amely számos országban a legfontosabb sportesemény volt a mögöttünk álló két hónapban. Németh Dániellel, az Eurosport kommentátorával beszéljük át a csoportkör érdekességeit, kiemelt figyelmet fordítva a magyar érdekeltségű csapatokra, és természetesen beszélünk arról is, hogy milyen esélyei lesznek a Ferencvárosnak az Európa-liga csoportkörében.

A múlt hétvégén véget ért a profi golfozók legfontosabb sorozatának, a PGA Tournak a 2021-22-es szezonja. Összefoglalónkban szóba ejtjük a naptár furcsaságait, foglalkozunk azzal, hogy mennyire igazságos a rájátszás rendszere, megbeszéljük, hogy kik voltak a szezon legfontosabb játékosai, és persze megnézzük, hogy áll a PGA és a LIV Golf közötti szembenállás, és ennek milyen hatásai voltak az előző szezonra.

Az adást a lejátszóra kattintva hallgathatják meg. 

Hosszabbítás
2022. augusztus 30., kedd 15:00
Műsorvezető: Rév Dániel, Farkasvölgyi Gábor