„Klubrádió
Hosszabbítás

Miért nem sikerült a magyar válogatottnak a kézi-Eb?

29/01/2022 08:11

| Szerző: Klubrádió

A magyar férfi kézilabda-válogatott három csoportmeccs után kiesett a részben hazai rendezésű Eb-ről. A miértekről beszélgettünk a Hosszabbítás adásában.

2022. január 25. Hosszabbítás (2022. január 25., kedd 15:00)
47:24
00:00
Műsorvezetők: Rév Dániel, Farkasvölgyi Gábor Szerkesztők: Árva Brigitta

Nem úgy sikerült a magyar válogatottnak a részben hazai rendezésű kézilabda Európa-bajnokság, ahogy szerettük volna, csapatunk három mérkőzés után kiesett, és nem folytathatta a tornát a középdöntőben. A miértekről beszélgetett a két műsorvezető, Farkasvölgyi Gábor és Rév Dániel.

A magyar válogatott az Eb első mérkőzésén 31-28-ra kikapott Hollandiától, majd 31-30-ra legyőzte a portugálokat, és az utolsó csoportmeccsen 31-30-ra kikapott Izlandtól. A csoportból az első két helyezett, Izland és Hollandia jutott tovább, a mieink és a portugálok búcsúztak.

Férfi kézilabda Eb - Magyarország - Izland
 
 A magyar válogatott játékosai, miután 31-30-ra kikaptak Izlandtól a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság B csoportjában játszott mérkőzésen a budapesti MVM Dome-ban 2022. január 18-án. Fotó: MTI/Kovács Tamás
 

A múlt héten dőlt el végérvényesen, hogy egyedüli férfi alpesi sízőként Kékesi Márton képviseli Magyarországot a jövő héten kezdődő téli olimpián Pekingben. A DVTK versenyzője már 2018-ban is olimpikon volt, azóta azonban sérülések, és korábbi edzőjének elvesztése is nehezítette a felkészülését. Kékesit az olimpiai várakozásokról, az idáig vezető útról és a jövőbeli tervekről kérdezzük.

Az adást a lejátszás ikonra kattintva hallgathatják meg. Címlapi kép: MTI/Kovács Tamás

Hosszabbítás
2022. január 25., kedd 15:00
Műsorvezető: Farkasvölgyi Gábor és Rév Dániel