„Köszönjük,
Hosszabbítás

Mostantól mást szeretne csinálni

2/04/2022 14:58

| Szerző: Klubrádió

25 évesen visszavonul Ashleigh Barty, a háromszoros Grand Slam-győztes, világelső teniszezőnő. Indoklásul annyit kapott tőle a világ, hogy eddig akarta teljes mértékben annak szentelni az életét, hogy teniszezzen.

2022. március 29. Hosszabbítás (2022. március 29., kedd 15:00)
46:50
00:00
Műsorvezetők: Rév Dániel, Farkasvölgyi Gábor Szerkesztők: Árva Brigitta
Derült égből villámcsapásként érkezett a múlt héten a hír, hogy 25 évesen visszavonul Ashleigh Barty, a háromszoros Grand Slam-győztes, világelső teniszezőnő. Indoklásul nagyjából annyit kapott tőle a világ, hogy eddig akarta teljes mértékben annak szentelni az életét, hogy teniszezzen, mostantól más dolgokat szeretne csinálni. A korán visszavonuló sportoló lélektanáról és Barty után a női teniszben maradó űrről Horváth Mariannt, a fiatalon visszavonult hatszoros világbajnok vívót, az Eurosport kommentátorát kérdeztük.

Eredetileg úgy terveztük, hogy az NFL-lel legközelebb majd csak nyár végén, az alapszakasz kezdetekor fogunk foglalkozni, de az átigazolási időszak első heteiben olyan dolgok történtek, amiket nem hagyhattunk szó nélkül. Visszavonult, majd visszavonta visszavonulását Tom Brady, a Browns 230 millió dolláros szerződést adott egy olyan játékosnak, akit 22 nő vádolt meg zaklatással, szupersztárok váltottak csapatot és kaptak hihetetlen szerződéseket új klubjuktól. Az eseményekről Buday Zoltánnal, a Pro Football Focus és az Arena4 TV elemzőjével beszélgettünk.

Az adást a lejátszóra kattintva hallgathatják meg. 

Hosszabbítás
2022. március 29., kedd 15:00
Műsorvezető: Rév Dániel, Farkasvölgyi Gábor