„Klubrádió
Hosszabbítás

Az ember, aki 21 Grand Slam tornát is meg tudott nyerni

5/02/2022 07:18

| Szerző: Klubrádió

A Hosszabbításban az Ausztrál Nyílt Teniszbajnokság és Super Bowl adta az aktualitást. Az eseményeket és a sportcsillagokat is kibeszéltük.

2022. február 01. Hosszabbítás (2022. február 01., kedd 15:00)
45:29
00:00
Műsorvezetők: Rév Dániel, Farkasvölgyi Gábor Szerkesztők: Árva Brigitta
Egy sporttörténelmi eseményhez illő döntőt játszott Rafael Nadal és Danyiil Medvegyev az Ausztrál Nyílt Teniszbajnokságon vasárnap. A sérülés után visszatérő spanyol elvesztette ugyan az első két játszmát, de óriási akaraterejével megfordította a mérkőzést, így ő lett a férfi tenisz történetének első olyan játékosa, aki 21 Grand Slam tornát meg tudott nyerni.

A nőknél az ausztrál Ashleigh Barty 44 év után tudott hazai játékosként nyerni, egy olyan torna végén, amely remek mérkőzéseket hozott. A tornáról Szabó Gáborral, az Eurosport kommentátorával beszélgettünk.

Vasárnap éjjel kialakult a 2022-es Super Bowl párosítása, a Cincinnati Bengals és a Los Angeles Rams találkozik két hét múlva utóbbi stadionjában. A párosítás mindenképpen meglepőnek mondható, mivel mindkét főcsoport negyedik helyezettje nyerte saját konferenciadöntőjét, ráadásul két nagyon érdekesen építkező csapat jutott el a fináléig.

Az eseményeket, és a visszavonuló irányítólegendák pályafutását Buday Zoltánnal, az Aréna4 és a Pro Football Focus elemzőjével beszéltük ki.

(Címlapi kép: Facebook)

Az adást a lejátszóra kattintva hallgathatják meg. 

Hosszabbítás
2022. február 01., kedd 15:00
Műsorvezető: Rév Dániel, Farkasvölgyi Gábor