„Klubrádió
Hosszabbítás

Volt-e valaha ilyen izgalmas Forma-1 szezon?

25/12/2021 15:44

| Szerző: Klubrádió

Két eltérő világ, két eltérő sportág volt a Hosszabbítás témája: az első részben a Forma-1 idényről szólt a beszélgetés, egy ilyen izgalmas idény és kiélezett utolsó futam után ezt nem is lehetne kihagyni. A második részben az amerikai baseball ligába kalandozunk el, ami szintén bővelkedett meglepetésekben.

2021. december 21. Hosszabbítás (2021. december 21., kedd 15:00)
46:38
00:00
Műsorvezetők: Rév Dániel, Farkasvölgyi Gábor Szerkesztők: Árva Brigitta
Elképesztő drámával zárult a 2021-es Forma-1-es világbajnokság, amely az utolsó verseny utolsó körében dőlt el az egész évben hatalmasat csatázó Max Verstappen és a nyolcadik idénygyőzelmet megszerezni nem tudó, az idény után mégis lovaggá ütött Lewis Hamilton között. A miértekről, a két versenyző és csapataik, a Red Bull és a Mercedes közötti különbségről, és a versenyigazgató szerepköréről kérdeztük Wéber Gábort, az M4 Sport Forma-1-kommentátorát.

Régóta szerettük volna összefoglalni a 2021-es MLB-szezont, hiszen rengeteg érdekesség történt a tengerentúli baseball-ligában. Volt csapat, ami 162 mérkőzés után tudta meg, hogy nem jut rájátszásba, ismét döntőt vívhatott a néhány éve jellopási botrányba került Houston Astros, ám a bajnok az az Atlanta Braves lett, amely néhány éve még a liga gyengébb csapatai közé tartozott. Emellett szóba kerül az is, hogy miben nem tudott még megegyezni a liga és a játékosok szakszervezete. Beszélgetőpartnerünk Makó Gábor, a Sport TV szakkommentátora volt.

Hosszabbítás
2021. december 21. kedd 14:00
Műsorvezetők: Rév Dániel és Farkasvölgyi Gábor