„Klubrádió
Hosszabbítás

Vajon Lewis Hamilton minden idők legjobb autóversenyzője?

22/11/2020 18:27

| Szerző: Klubrádió

A keddi Hosszabbítás még a futballválogatott Nemzetek Ligájában elért sikere előtt készült, ami feljutást eredményezett, és lehetséges VB-kvalifikációt. Az EB-kijutás már megvan – erről a sikerről beszélgettek a műsorban. A másik téma pedig a Forma-1 volt, annak apropójából, hogy Lewis Hamilton  2020-as török nagydíjon megszerezte 7. világbajnoki címét, és ezzel beérte Michael Schumacher rekordját.

2020. november 17. Hosszabbítás (2020. november 17., kedd 15:00)
46:53
00:00
Műsorvezetők: Rév Dániel, Farkasvölgyi Gábor Szerkesztők: Árva Brigitta
A Hosszabbítás mai műsorában nem kisebb feladatra vállalkoztunk, mint hogy választ keressünk arra a kérdésre, hogy vajon Lewis Hamilton minden idők legjobb autóversenyzője-e. A brit klasszis a múlt hétvégén nyerte meg 7. világbajnoki trófeáját, ezzel beérte az addigi rekorder Michael Schumachert. Hamilton az idény során folyamatosan írta át a német legenda által tartott rekordokat, de vajon mindez elég ahhoz, hogy a valaha volt legnagyobbnak nevezzük? Jobb, mint Schumacher? Jobb, mint Senna? Egyáltalán milyen kritériumok alapján lehet valakiről kijelenteni, hogy ő a valaha volt legjobb? A szinte eldönthetetlen és igen hálátlan kérdést Wéber Gábornak, az M4 Sport F1 kommentátorának tették fel műsorvezetőink.

A műsor második felében labdarúgásra váltottunk. Marosi Gergely sportújságíró barátunkkal ezúttal a válogatottal foglalkoztunk és természetesen Szoboszlai Dominikék hatalmas sikerét, az EB-kvalifikációt értékeltük ki. Szó volt az EB-re vezető útról, a keretről, a szükséges változtatásokról, arról, hogy szerencsével jutottunk-e ki, vagy sem, valamint hogy, mit várhatunk a jövő nyári Európa-bajnokságtól és, hogy egyáltalán megrendezhető-e a kontinenstorna az eredetileg megálmodott forgatókönyv szerint.

Hosszabbítás
2020. november 17. kedd 15:00
Műsorvezetők: Rév Dániel és Farkasvölgyi Gábor 
Szerkesztő: Árva Brigitta

 

 

 

És még valami:

A Klubrádió elindult Az Év Honlapja 2020 versenyen, amelynek egyik díja a közönség szavazatától függ. Kérjük, szavazzon ránk! Ezt az alábbi képre kattintva teheti meg.

Ha úgy döntött, támogat minket, akkor a verseny oldalára jutva, a jobbra fent látható kék gombra kell majd kattintania – mellette látszik, hány szavazatnál tartunk.

Ez is egy apró segítség a Klubrádiónak. Köszönjük.

Az év honlapja 2020 szavazás