„Klubrádió
Hosszabbítás

Hullámvasúton a magyar foci

23/10/2021 16:55

| Szerző: Klubrádió

A Klubrádió sportmagazinjában Rév Dániel és Farkasvölgyi Gábor az Anglia elleni döntetlenről és az NBA-szezon indulásáról beszélgettek vendégeikkel.

2021. szeptember 14. Hosszabbítás (2021. szeptember 14., kedd 15:00)
47:56
00:00
Műsorvezetők: Rév Dániel, Farkasvölgyi Gábor Szerkesztők: Árva Brigitta

Azok után, hogy egy hete azon keseregtünk, hogy a magyar labdarúgó válogatott szörnyű mérkőzésen kapott ki Albániától, most egy kicsit pozitívabb hangulatban értékeltük a csapat legutóbbi, Anglia elleni mérkőzését, hiszen a Wembley stadionban sikerült 1-1-es döntetlent elérni a világ egyik legjobb válogatottja ellen. Beszélgetőpartnerünk ezúttal Ellenbruch Zsolt, a Tükörszélső blog szerzője volt.

Labdarúgó vb-selejtezők - Anglia-MagyarországLondon, 2021. október 12. Gulácsi Péter kapus véd a labdarúgó világbajnoki selejtezők 8. fordulójában játszott Anglia - Magyarország mérkőzésen a londoni Wembley Stadionban 2021. október 12-én. A találkozó 1-1-es döntetlennel zárult. MTI/Kovács Tamás
 

A héten elrajtolt az NBA aktuális szezonja, a nyáron pedig számos csapatnál komoly változások történtek. A liga egyik aktuális problémájáról, azaz a magukat beoltatni nem hajlandó, emiatt viszont játszani és edzeni nem tudó játékosokról, és a várható erőviszonyokról kérdeztük Rédai Gábort, a Keleten-Nyugaton NBA podcast egyik házigazdáját.

Az adást a lejátszóra kattintva hallgathatják meg. 

Hosszabbítás
2021. október 19., kedd 15:00
Műsorvezető:  Rév Dániel, Farkasvölgyi Gábor