„Klubrádió
Hosszabbítás

Verseny aszfalton és füvön

6/08/2022 12:03

| Szerző: Klubrádió

A Hosszabbításban magyar érintettségű sporteseményekről volt szó: a Forma-1-es Magyar Nagydíj és a hazai labdarúgó csapatok helyzete voltak a témáink.

2022. augusztus 02. Hosszabbítás (2022. augusztus 02., kedd 15:00)
47:43
00:00
Műsorvezetők: Rév Dániel, Farkasvölgyi Gábor Szerkesztők: Árva Brigitta
A hétvégén a Magyar Nagydíjjal lezárult a Forma-1-es szezon első része, a csapatok majdnem egy hónap pihenőre mennek. Maga a mogyoródi verseny is rendkívül izgalmas volt, ráadásul jól leképezte a szezon eddigi részét, ami arról szólt, hogy szinte bármi történik, mindig Max Verstappen jön ki győztesen az eseményekből. A miértekről, és a visszavonulását a múlt héten bejelentő Sebastian Vettelről Wéber Gábort, az M4 Sport Forma-1-kommentátorát kérdeztük.

Forma-1 - Magyar Nagydíj
Mogyoród, 2022. július 31. Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője, miután győzött a Forma-1-es Magyar Nagydíjon a mogyoródi Hungaroringen 2022. július 31-én. MTI/Balogh Zoltán
 
 

Négyből három magyar csapat sikeresen vette az európai labdarúgó selejtező sorozatok múlt heti állomásait, így azt gondolhatnánk, hogy minden rendben van a magyar klubfutballban. Ugyanakkor több cikk is megjelent az elmúlt hetekben arról, hogy milyen kevés a magyar játékos az NB1-es csapatok nagy részénél, a légiósok közül pedig kevés az olyan, aki ugródeszkaként használja magyarországi időszakát, plusz bevételekhez juttatva magyar csapatát. A témáról Marosi Gergellyel, az említett cikkek egyikének szerzőjével beszélgettünk.

Labdarúgó NB1 - MOL Fehérvár FC – Ferencvárosi TC
Székesfehérvár, 2022. március 13. A székesfehérvári Stopira (b) és a ferencvárosi Franck Boli (j) a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójában játszott MOL Fehérvár FC – Ferencvárosi TC mérkőzésen a székesfehérvári Mol Aréna Sóstó stadionban 2022. március 13-án. A mérkőzést az Ferencvárosi TC nyerte 2-0-ra. MTI/Vasvári Tamás
 
 

Az adást a lejátszóra kattintva hallgathatják meg. 

Hosszabbítás
2022. augusztus 02., kedd 15:00
Műsorvezető: Rév Dániel, Farkasvölgyi Gábor