„Klubrádió
Reggeli gyors

Nagy János: Ha a DK perel, elmondom, honnan van információm arról, hogy Jószai Kövért látogatja

8/04/2024 14:47

| Szerző: Klubrádió/Lőrincz Csaba

"Ha beperel a Demokratikus Koalíció, akkor ebből valószínűleg bírósági ügy is lesz, és akkor természetesen felfedem az információm forrását"  – mondta Nagy János, Szigetszentmiklós polgármestere azzal kapcsolatban, hogy a DK-s Jószai Attila tagadta Nagy Magyar Péter rendezvényén tett kijelentését, mely szerint Jószai gyakran látogatja Kövér Lászlót.

2024. április 08. Reggeli gyors - részlet 24.04.08. Nagy János
06:18
00:00

Ahogy arról korábban a Klubrádió is beszámolt, Nagy János, Szigetszentmiklós polgármestere azt mondta Magyar Péter szombati rendezvényén, hogy 2019 óta civil, ellenzéki pártok által támogatott (DK-Momentum-Jobbik-MSZP-LMP-Mindenki Magyarországa összefogás színeiben indult) polgármesterként azzal szembesült, hogy Jószai Attila DK-s képviselő gyakran látogatja meg Kövér Lászlót helyi házában, és nem tudja, miről kellett vajon egyeztetnie. Ezzel kapcsolatban Jószai azt mondta a Reggeli gyors hétfői adásában, hogy "soha életemben nem találkoztam Kövér Lászlóval, nem jártam a házában, nem beszéltem vele, nem egyeztettem, nem telefonáltam". Az ügy tisztázása érdekében hajlandó poligráfos vizsgálatnak alávetni magát.

Az ügyben megkérdeztük a Nagy Jánost is, aki elmondta: "Ha beperel a Demokratikus Koalíció, akkor ebből valószínűleg bírósági ügy is lesz, és akkor természetesen felfedem az információm forrását".

Azzal kapcsolatban, hogy a barátai nyernék meg a pályázatokat, a szigetszentmiklósi polgármester azt mondta, hogy Jószai Attila magából indul ki. A zajló önkormányzati ellenőrzést pedig egy általános folyamatnak nevezte, amely során semmit sem találtak.

A teljes beszélgetést a fenti lejátszóra kattintva hallgathatják meg.

Reggeli gyors/interjú Nagy Jánossal
2024.04.08., hétfő 7:47
Riporter: Szénási Sándor