„Klubrádió

Hogy győzné meg Karácsony és Puzsér a fiatalokat?

10/10/2019 11:18

| Szerző: Galavits Patrik/Klubrádió

A hétvégi önkormányzati választások előtt arról kérdeztük Karácsony Gergelyt és Puzsér Róbertet, hogyan viszonyultak a fiatalokhoz a kampányukban, és mit gondolnak: kik teszik le mellettük a voksukat? Tarlós Istvánt is kerestük, de ő nem reagált.

Milyen stratégiája volt az ellenzéki főpolgármester-jelölteknek a fiatalok meggyőzésére? Mi különbözteti meg egymástól a Puzsér- és a Karácsony-szavazókat a közös ellenzéki főpolgármester-jelölt szerint? Mit szól a mellette kampányoló mémoldalakhoz Puzsér Róbert? Nem tart-e attól Karácsony Gergely, hogy az elmérgesedő kampány és a Fideszéhez sokszor hasonlító kampánymódszerek elidegenítik a fiatalokat a politikától?

A mai Y-ban Varga Áron politológussal beszélgetünk a főpolgármester-jelöltek fiatalokat érintő stratégiájáról, elemezve a két ellenzéki jelölt megszólalásait. És persze a megkeresésünkre nem reagáló Tarlós Istvánról sem feledkezünk meg.

15 órától a Klubrádióban a Varga Áronnal felvett beszélgetés egy rövidebb változata kerül adásba; a teljes a Klubrádió honlapján és az Y Spotify-oldalán lesz elérhető. Csakúgy, mint a két főpolgármester-jelölttel készült vágatlan interjúk."

Y - Galavits Patrik generációs műsora csütörtökön 15 órától. (Címlapi kép: MTI/ Koszticsák Szilárd)