„Klubrádió
Esti gyors

Karácsony: Aki hisz a TV2-nek, egy másik bolygón él

2/10/2019 20:49

| Szerző: Klubrádió

Karácsony Gergely, az előválasztás győztese elképesztőnek nevezte, hogy szexuális zaklatással vádolták a TV2 Tények című műsorában László Imrét, az ellenzék újbudai polgármesterjelöltjét.

2019. október 02. Esti gyors / részlet, Karácsony Gergely (19.10.02.)
02:57
00:00

Tüntetés volt szerdán fél 6-tól a TV2 székháza előtt, az ellenzék László Imre XI. kerületi polgármesterjelölt mellett állt ki, akit szexuális zaklatással vádoltak a csatorna műsorában.

Karácsony Gergelyt, az ellenzék főpolgármester-jelöltjét kérdeztük, aki elmondta: a petíciójukat nem olvassák be, de nem adják fel, vissza fogják hozni és újra elmondják, hogy hazugságokkal van tele a Tények című hírműsor. Ő egyébként hosszú évek óta nem nézte végig a TV2 híradóját, de elképesztő, ami ott megy, azok, akik elhiszik, hogy az a valóság, egy másik bolygón élnek.

Elképesztőnek gondolja azt is, hogy valakit egy teljesen ellenőrizhetetlen információ alapján ilyen durva vádakkal illetnek és nem adnak lehetőséget arra, hogy megvédje magát.

Azt hangsúlyozta: László Imre évtizedek óta szolgálja a magyar egészségügyet, a vele kapcsolatban elhangzott állításnak nincs közük a valósághoz. Nem fogják hagyni, hogy a jelöltjeiket egyenként szétszedjék, összekapaszkodnak és arra kérik az embereket, ismerjék fel, milyen romlott eszközöket alkalmaz a kampányban és mennyire nem foglalkozik Budapesttel, hanem az ellenzéket akarja tönkretenni. 

Karácsony Gergely közölte: sajnálja, hogy eddig süllyedt a magyar politika, hogy ilyen eszközöket alkalmaz a kormánypárt, és szégyelli, hogy hazája és városa ilyen kampány részese lett. 

A beszélgetést a fenti lejátszóra kattintva hallgathatja meg! Címlapi kép: Karácsony Gergely/Facebook

Videó a tüntetésről:

Esti gyors
2019. október 2., szerda 18.35
Műsorvezető: Szénási Sándor