„Klubrádió
Megbeszéljük...

Tarlós Puzsérhoz küldte Karácsonyt

18/09/2019 18:01

| Szerző: Klubrádió

A főpolgármester akkor lenne hajlandó vitázni Karácsony Gergely ellenzéki jelölttel, ha ő előzőleg megmérkőzik Puzsér Róberttel.

2019. szeptember 18. Megbeszéljük - részlet 19.09.18. Tarlós István
37:19
00:00

Most ütöttem meg először éles hangot – mondta Tarlós István a Megbeszéljük című műsorunkban. Aztán hosszan ecsetelte, hogy ellenzéki kihívója még nem bizonyított semmit Zuglóban, arról pedig fogalma sincs Karácsony Gergelynek, hogy mi történik a fővárosban. Szerinte ellenfele összevissza hazudik, szimulál és színészkedik, hülyeségeket beszél, menekül a felelősség elől.

Tarlós István arról is beszélt, hogy akkor lesz hajlandó egy választási vitára leülni az ellenzék főpolgármester-jelöltjével, ha előtte lesz egy Karácsony-Puzsér vita. Miért ne szabhatnék feltételeket? - jegyezte meg.

Azt állította, hogy Karácsony mást mond a nyilvánosság előtt, mint amit neki ír a leveleiben. Véleménye szerint Zugló polgármesterének minden nap megmondják, hogy mit nyilatkozzék, közben tapintatosan hallgat a kerület ügyeiről.

A főpolgármester elmondta, hogy viszolyog ettől a választási kampánytól, mert 30 éve nem hallott ennyi csúsztatást, mellébeszélést és hazudozást. A közvélemény-kutatási adatokról szólva úgy vélte, hogy az ő és Karácsony Gergely népszerűsége szerint nagy különbség van, bár a számok csak néhány százalékpontnyi differenciát mutatnak.

Szerinte a főváros költségvetési számait sem értik, mert az egyensúlyban van, ugyanis a hiány pénzmaradványokból, értékpapírokból fedezhető. A hitelek csak fejlesztésre szolgálnak.

Az interjút a fenti lejátszóra kattintva hallgathatja meg. Kiemelt kép: MTI/Illyés Tibor.

Megbeszéljük
2019.09.18. 16:00
Műsorvezető: Bolgár György