„Klubrádió
Megbeszéljük...

„Tarlósnak nem Karácsonytól kell félnie”

17/09/2019 17:26

| Szerző: Klubrádió

A főpolgármestert valószínűleg kiröhögik a Fideszben, mert sem ő, sem a családja nem lopott el a kasszából semmit – írja Tóta W. Árpád publicista.

2019. szeptember 17. Megbeszéljük - részlet 19.09.17. Tóta W. Árpád
11:21
00:00

Budapesten, ebben a liberális városban egy fideszes nem tudna nyerni – mondta Tóta W. Árpád, a HVG publicistája a Megbeszéljük című műsorban. Írásában, amelynek apropóján kérdezte őt Bolgár György, még tovább is ment. „Tarlóst azért szeretjük, mert nem olyan, mint a Fidesz” - állította.

A főpolgármester minap keveredett kellemetlen helyzetbe, amikor azt kérdezték tőle, hogy miért nem áll ki vitázni Karácsony Gergely ellenzéki jelölttel. Ha megtenné, akkor Karácsonyt rossz esetben hordágyon vinnék ki – írta a publicista.

„Tarlóst többre tartom a fideszes hordánál” - mondta az interjúban, hozzátéve, hogy a főpolgármesternek jóval kevesebb félnivalója van, mint például Polt Péternek, vagy Orbán Viktornak, akinek azzal kell szembenéznie, hogy mennyit lopott a közvetlen családja.

Tarlósnak nem Karácsonytól kell félnie, hanem a saját pártjától, amelynek alapelve, hogy senkivel semmiről nem kell vitázni. Az speciel gond, hogy nem tudott ellenállni a fideszes nyomulásnak, a kiemelt projekteknek, de ez talán másnak sem sikerült volna. Tóta W. szerint a főpolgármester idegei nem biztos, hogy tökéletesen működnek, de a vitát mindenképpen javasolná neki. Ugyanis ő nem tett tönkre semmit, a város működik, virágzik, a civilizáció fellegvára.

Az interjút a fenti lejátszóra kattintva hallgathatja meg. Kiemelt kép: MTI/Illyés Tibor.

Megbeszéljük
2019.09.17. 16:00
Műsorvezető: Bolgár György