„Klubrádió
Megbeszéljük...

Fekete-Győr: Nem dőlök a kardomba, ha a Fidesz 13-14 mandátumot szerez

24/05/2019 18:00

| Szerző: Klubrádió

Örülne, ha a Momentum mandátumot szerezne a vasárnapi választáson és megerősödve kerülne ki, de az igazi kihívás az önkormányzati választás – erről is beszélt Fekete-Győr András, a Momentum elnöke. 

2019. május 24. feketegyorandras_momentum - 190524
10:16
00:00
Fekete-Győr András a Megbeszéljük című műsorban elmondta: az elmúlt időszakban tartott utcafórumaikon azt tapasztalta, hogy a tavalyi áprilisi országgyűlési választás kampányához viszonyítva jóval többen ismerik már a Momentumot. Az utóbbi hetekben több mint százezer embert sikerült elérniük a szórólapjaikkal. Az ellenzéki politikus szerint szinte alig akadt olyan, aki nem vette át a szórólapjukat, és csak elvétve szóltak be neki.

A pártelnök azt is mondta, jó lenne, ha Orbán Viktor 50 százaléknál több szavazatot nem kapna a vasárnapi választáson, bár hozzátette: „benne van a pakliban, hogy a fideszesek több mandátumot szereznek, mint az előző választáson.”

Fekete-Győr András úgy fogalmazott, hogy ha a Fidesz 13-14 mandátumot szerez, akkor sem dől a kardjába, mert az ellenzéknek sokkal fontosabb az őszi önkormányzati választás, majd pedig a 2022-es „kormány- és rendszerváltás”.

Az interjút a fenti "lejátszás" ikonra kattintva hallgathatja meg. 

Megbeszéljük
2019. május 24. 16.50
Műsorvezető: Bolgár György