„Klubrádió
Klubdélelőtt

89 évesen versenyben a Kékszalagért

24/07/2020 19:04

| Szerző: Klubrádió

Újságíró, sportoló, drámapedagógus, városvédő szobrász, igric - ismét érdekes arcok voltak a Klubdélelőttben, Kun Zsuzsa mikrofonjánál.

2020. július 25. Klubdélelőtt (2020. július 25., szombat 09:00)
158:45
00:00
Műsorvezetők: Kun Zsuzsa Szerkesztők: Kun Zsuzsa

Pető Péter
újságíró, a 24.hu főszerkesztője, legújabb könyvének címe: halálka

Pető Péter könyvével
 
Pető Péter könyvével
 

 

Dalia László újságíró az elmúlt hónapokban rendszeres látogatója volt a cserdi, tragikus körülmények között elhunyt polgármesternek. Könyvet szerettek volna írni Bogdán László életéről. Ez sajnos félbemaradt.

Dalia László
 
Dalia László
 

Sipos Marica szobrászművész aktív részes a tatai tüntetéseknek, hogy megakadályozza az Öreg-tó partjára tervezett luxusszálloda építését.

Zsebők Csaba költő, történész, Kelet-Európa múltjának jó ismerőse, az EtnoBazár zenekar igrice, egyik énekese és gitárosa.

Gosztonyi András minden idők egyik legjobb magyar vitorlázója, olimpiai nyolcadik helyezett, 89 évesen indul a balatoni Kékszalag vitorlásversenyen.

Bethlenfalvy Ádám Delhiben született, évekig élt Indiában, drámapedagógus, rendező, az egyik darabaja, a Para, nem krimi, hanem maga a valóság: az iskolában rendkívüli dolog történik, szimpla diákcsínyről van szó, vagy bűncselekmény történt? Az igazgatónő nyomozásba kezd. Az érintettek hallgatnak. Majd a tanárok különleges nyomokra bukkannak.

Bethlenfalvy Ádám
 
Bethlenfalvy Ádám
 


Az adást a fenti lejátszóra kattintva hallgathatják meg. 

Klubdélelőtt
2020. július 25. szombat 9:00
Szerkesztő-műsorvezető: Kun Zsuzsa