„Klubrádió
Szabadság Klub
Arató András: Ki a diplomata?
Szabadság Klub

Arató András: Ki a diplomata?

Hazánkban az életszínvonal tovább emelkedik. Elkészült a tihanyi mintagazdaság, ahol jól látható, hova jutott a munkásosztállyal szövetséges parasztság. További fejlesztésre persze lenne mód, ugyanis egyelőre a Nemzet Jachtja nem tud közvetlenül a téesz-épület mellett kikötni. És az imperialisták sem alszanak, megtagadták a vízumot jeles hazánkfiától, aki fontos küldetésben vállalhatna részt, ha eljutna a tetthelyre. Elmondaná az Appalache- és a Sziklás-hegység között lakóknak, amit a műveltebbje magától a miniszterelnöktől már jó ideje tud: a világot Donald Trump hivatott megmenteni.

Csillag István: A korbácsfonó
Szabadság Klub

Csillag István: A korbácsfonó

A tengerkorbácsolás meg folytatódhat tovább, hiszen a jó nép – ha már nem fussa kenyérre – kajolja a demagógiát, a koncra váró oligarchák meg előre örülnek, ha néhány multi ennyi szakszerűtlenség után bedobná a törölközőt és ők – a főnök jóváhagyásával – megvásárolhatnák (szarért-húgyért) üzleteiket.

Arató András: Novák Katalin felnőtt a feladathoz
Szabadság Klub

Arató A.: Novák Katalin felnőtt a feladathoz

Gondolatainak szárnyalása megközelíti, talán meghaladja a Nemzet Fürkészéét is, máshoz meg nem hasonlítjuk, mert el akarjuk kerülni a szentség- és felségsértés gyarló bűnét. Államfőnőnk nem elégedett meg azzal, hogy egy pontot kanyarítson a 12 már meglévő elé (amelyikben sajtószabadságról, Unióról és egyéb zavaros és liberális eltévelyedések delirálnak), hanem megalkotott egy komplett, vadonatúj tucatos művet, a magyar családok 12 pontját.

Arató András: Életeteket és véreteket! Meg az adótokat.
Szabadság Klub

Arató A.: Életeteket, véreteket, adótokat

Reptér nélkül nincs teljes élet! A mostani kiszolgáltatott helyzetet meg kell változtatni, hiszen ha a nyugati tulajdonos egyszercsak úgy dönt, összecsomagolja és hazaviszi a Liszt Ferencet, itt maradunk rapszódia nélkül, a repülők meg éppúgy nem tudnak leszállni, mint kócsag a magyar tenger lebetonozott partján. És még olcsó is, pusztán két atomblokk negyven százalékába kerül. Ráadásul megvehetjük a saját pénzünkből, annak ellenére, hogy az állampolgár adójának mértéke folyamatosan csökken: míg pár éve egy átlagkereső havonta 25 kiló paradicsommal járult a nemzet kasszájához, ez most már alig 10 kiló.

Gábor György: Lázár János, avagy a mindent elborító sötétség
Szabadság Klub

Gábor: Lázár János, avagy a mindent elborító sötétség

L. Simon László is szólásra emelkedett, miután Lázár János „kivételes államfőnek”, „igaz magyar hazafinak” nevezte Horthy Miklóst. Szerinte figyelembe kell venni zsidó származású honfitársaink érzékenységét. Nos, zsidó származású honfitársaink érzékenysége mellett más érzékenységeket is említhetett volna, mondjuk, hogy világossá tegye, érdemes volna nem zsidó aspektusból is szemügyre venni a kormányzó tevékenységét.

Arató András: Neveitek napjára
Szabadság Klub

Arató András: Neveitek napjára

A történelem szekere nem olyan, mint a vonat, akkor sem áll le, ha nincs hozzá masiniszta. Korunk is megszülte a maga Lőrincét, a lepkék barátját, akinek a kedvéért a legfontosabb csillagok, konkrétan az Isten, a tehetség, a szorgalom és Orbán Viktor ismét összejöttek együttállni, megteremtendő korunk hősét, a legújabb Lőrincet, aki kitűnő példázata annak, hogy az ország kincseit nemcsak szétosztani, hanem összegyűjteni is lehet, ha a feladatra alkalmas bátorak ugyanannak a kornak a szülöttjei.

Arató András: Visszatartások, kitartások

13/02/2023 13:30

| Szerző: Arató András/Klubrádió

Egy el nem hangzott Gulyás Gergely-beszéd és egy gyalázatos vonulás kapcsán Arató András megint klaviatúrát ragadott.

"A magyar kormánynak az EU-val kötött megállapodása azt szavatolja, hogy 2025. január 1-jén egy pedagógus bére átlagosan bruttó 800 ezer forint lesz és két évre rá az egymillió forintot is el fogja érni. Ehhez az európai uniós pénzek visszatartásának meg kellene szűnnie, ez március végén megtörténhet. Sőt, ha tizenhárom éven át nem tartottuk volna vissza magunknak, már régen elérte volna e mesés szintet" – mondta nem pont ezt Gulyás Gergely kancelláriaminiszter. Aztán még nem tette hozzá, hogy „nagy szamárság lenne az aranytojásokat a pedagógusok elé vetni, mert a tanároknak kifizetett bért nem tudjuk odaadni a Családnak, ellenben amire igazán szüksége van a hazának a telefontársaság és az autópályák mellé, az egy repülőtér, kínai játékvasút, orosz atomblokkok, térdmagasságú kilátók. És a ’stadionokat és szárazelemgyárakat minden faluba’ mozgalomnak is bőven vannak még feladatai. Ami pedig a pedagógusok bérét illeti, az bizony valójában már ma is elérte a milliós álomösszeget. Négyhavonta. A tanerő jövedelme amúgy is szépen követi az inflációt - amennyivel kevesebbet kell most ugyanannyi pénzből a piacról hazacipelni, annyival több energiája marad a nebulók erkölcsének és vallásának mélyítésére, ráadásul sokat pihenhet is, hiszen neki nem kell együtt ugrabugrálni a gyerekekkel a vérbő tornaórákon. A nyári szünetről nem is beszélve. Továbbá elhibázott brüsszeli szankciók, 97 százalék.”

*

A pedagógusok várható meggazdagodásának jó híre nem akadálya a megható megemlékezéseknek február 11-én, amikor a neonyilasok megünneplik az 1945-ös kitörést, amely haditett kizárólag a résztvevők sorsát befolyásolta, meglehetősen kedvezőtlenül. Noha ez az értékelés is árnyalandó Putyin egyik fő propagandista asszonya magvas gondolatai fényében, aki a hősi halál szépségéről rikácsolt a minap, ecsetelendő, hogy az élet véges, mit számít az, ha húsz-harminc évvel hamarabb patkol el az ember. Persze nem ő maga, vagy az istene, hanem azok az ifjak, akiket dicső és hódító hadba küldenek, megvédeni a haza határait, mint egykoron tették azt a magyar katonák nagyjából ugyanott, innen nézvést kétezer kilométerrel arrébb.

Vonulnak hát az úriasan radikálisnak becézettek, de azok is, akik nem szeretik a háborúkat, az antifasiszták, köztük számosan németek. Őket természetesen terelgetik, igazoltatják a rendőrök, néhányukat alaposan megmotozzák, és videófelvételeket készítenek mindegyikükről. Kell az anyag az archívumba, jól jöhet az, ha netán egyszer a mi hazánk nagy barátjának különleges katonai művelete ellen szerveződne tüntetés.

Hanem van ennek a „megemlékezésnek” neve is, amit most ne írjunk itt le. Ne csatlakozzunk azokhoz a Betyársereggel nyilvánvalóan aligha szimpatizáló médiumokhoz, amelyek használják, minthogy sem az öngyilkos akció nem becsületbeli ügy, sem a nácizmus éltetése nem az.

A meggyilkolt európai zsidók emlékműve (Denkmal für die ermordeten Juden Europas), Berlin, Mitte.
 
A meggyilkolt európai zsidók emlékműve (Denkmal für die ermordeten Juden Europas), Berlin, Mitte.
Fotó: Arató András