„Köszönjük,
Uniszex. Tabukròl tabuk nèlkül nem csak nőknek. Esélyegyenlőség és női jogok. Az aktuális és örökérvényű kérdésekre szakértő vendégekkel keresi a választ a két műsorvezető, Kerekes Bori és Kovács Gellért.
 
 

Az Uniszex már podcast formában is hallgatható.

Iratkozzon fel a műsorra kedvenc online platformján!

Spotify

Apple podcast

Google podcast

 

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

A szexvágy vajon mi?
Uniszex

A szexvágy vajon mi?

2024. július 13. 17:47

Honnantól számít valaki pornófüggőnek, mennyiben érinti ez a nőket és milyen pszichológiai okai lehetnek a függőségnek? Miért lehet az, hogy a pornó jobban uralja az emberek életét, mint néhány évtizeddel ezelőtt? Mi ennek az oka, s mennyiben befolyásolja a fiatalabb generációk szexuális kultúráját? Honnan tanulunk meg jól és jót szexelni? Mennyire merjük és tudjuk vállalni az igényeinket, valamint mennyit változott az évszázadok során a viszonyunk a testiséggel?

Egy elhallgatott történet
Uniszex

Egy elhallgatott történet

2024. június 29. 08:30

"Szorítottam a szemem, és egyszerűen leváltam a testemről. Hogy ez nincs. Csak azt vártam, hogy mindjárt vége lesz, és akkor jó lesz nekem." Így emlékszik vissza Román Judit színésznő az abuzálásra. Testvérei sem tudnak a történtekről. Bénító szeretet, családon belüli erőszak, és egy felnőttkorban indult gyógyulás története az Uniszexben.  

Négy fal közt, nyíltan a szexről
Uniszex

Négy fal közt, nyíltan a szexről

2024. május 04. 16:52

Ki merjük mondani a másiknak, hogy mire vágyunk a szexben? Vannak egyáltalán szavaink az intimitásra, amiket nem érzünk viccesnek vagy vulgárisnak? Meg merjük mondani, ha valamit nem akarunk? A világviszonylathoz képest a magyar nők és férfiak kifejezetten alacsony szexuális önérvényesítéséről és általában a szexuális asszertivitásról szólt a heti Uniszex.

Több nőt a politikába!
Uniszex

Több nőt a politikába!

2024. április 06. 13:35

Mit kockáztat az a nő, aki politikai karrierben gondolkodik? Miért hangzik el ma Magyarországon egy közvéleménykutatásban az a kérdés, hogy akarunk-e egyáltalán nőket látni a politikában? Többek között ezekre a kérdésekre kerestük a választ az e heti Uniszexben.