„Támogassa
A lényeg

Ungár: Hadházynak nem kell közösség, csak saját maga

11/09/2023 13:18

| Szerző: Klubrádió

A BIF Nyrt. bevételének töredéke származik állami megrendelésekből, ha ettől NER cég a BIF, akkor a magyar vállalkozások többsége NER cég, ha ezt a logikát alkalmazza a radikális ellenzék, akkor nem kétharmad lesz a következő választáson, hanem négyötöd. De persze, legyen úgy, ahogy a radikális ellenzék sztárja szeretné: aki szerint én itt (nem a Miniszterelnök, hanem én) bármilyen tényleges hibát vétettem, vagy bármilyen olyan döntést hoztam, amely helytelen, az ne beszéljen velem. Ha kell, az a párt szakítsa meg a kapcsolatot az LMP-vel” – írta legújabb bejegyzésében Ungár Péter. 

Az LMP társelnöke Hadházy Ákos kijelentésére reagált. Hadházy Orbán Viktor adriai vizitje kapcsán azt mondta: „Nagyon kíváncsi vagyok, hogy elszigetelődik-e Ungár Péter az ellenzéken belül. Ha egy picit is normálisan működik még az ellenzék, van efelől kétségünk, akkor nyilvánvaló, hogy el fog szigetelődni Ungár Péter az ellenzéken belül, és nem hiszem, hogy aki kicsit is ad magára, az ezentúl szóba áll vele, vagy egy kicsit is komolyan veszi azt, amit mond”.

 
Az Ungár-villa Abbáziában
 Facebook
 

"Hadházy Ákos egy egyszemélyes egyház belső konfliktusokkal, egy morális vátesz, egy önmaga által felkent ítész. Ilyen emberekkel nem lehet politikai közösségeket építeni. Nem véletlen, hogy soha nem fog pártot alapítani,

neki nem közösség kell, csak saját maga, nem érdekli semmi más, csak a moralizálás” 

– fejtette ki az LMP-s politikus. Hozzátette: „Készítsen akármennyi videót Hadházy Ákos, kommenteljenek a rajongói akárhányszor a posztjaim alá, soha nem fogom megtagadni a családomat”. (A Blikk nyomán)