„Klubrádió
A lényeg

Tóth Gabinak levelet írni olyan, mintha a Fidesznek írnánk

11/08/2022 09:22

A Hvg.hu levelet írt Tóth Gabi énekesnőnek a hivatalos, sajtós e-mailjére. Az iránt érdeklődtek, hogy az énekes erdélyi turnéjáról készült, a HírTv-ben is levetített koncertfilmjét mennyivel támogatta az állami Szerencsejáték Zrt.. Válasz nem kaptak, mert a levél "visszapattant". 

A magyar lóversenyzés legkülönlegesebb napját ígéri a 100
 

 
Budapest, 2022. június 21. Tóth Gabi énekesnő a 100. Magyar Derby és Divat Fesztivál sajtótájékoztatóján Budapesten a Kincsem Parkban. MTI/Balogh Zoltán
Fotó: Balogh Zoltán
 

 

Ennél érdekesebb, hogy a sajtós e-mail cím össze van kötve egy fideszes e-mail címmel, ezért onnan érkezett vissza a levél. Mint kiderült, a Fidesz és a kormánypártok politikája mellett mostanában gyakran kiálló Tóth Gabi sajtós kapcsolattartásra megadott e-mail címére, a sajto@tothgabi.hu-ra nem lehetett kézbesíteni a kérdéseket, a hibaüzenet viszont a haffner.adrienn@fidesz.hu-ról érkezett meg a laphoz.

Haffner Adriennről a Hvg.hu azt írja, hogy az ő e-mail címe van megadva a cégbíróságon hivatalos kapcsolattartásra az Entertainment & More Kft.-nél (korábbi nevén HÍR-MÉDIA 2002 Kft.), amelynek fő tevékenysége film-, video-, televízióműsor-gyártás, és Haffner neve egy tavaly nyári, a Magyar Turisztikai Ügynökség tanácsadói listán is felbukkant, havi bruttó 600 ezer forintos díjazással. A Mandineren írról írtak 2013-ban, hogy a Fidesz egykori országgyűlési képviselője és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) illetve a Médiatanács későbbi elnöke, a 2013 tavaszán elhunyt Szalai Annamária emlékére alapítványt hoznak létre, és az alapítvány kuratóriumi tagja Haffner Adrienn.