„Támogassa
A lényeg

Orbán Ráhel második bababoltját a szántódi BalaLandben nyitotta meg

14/07/2023 15:18

| Szerző: Klubrádió

Budapest után a Balaton déli partján nyitotta meg újabb üzletét nemrég az Orbán Ráhel-féle Odu Store. A babaholmikat kínáló cég a miniszterelnök lányának tulajdona, a második bolt pedig Szántódon, a Mövenpick BalaLand Resort és Family Parkban kapott helyet. 

Ahogy a 24.hu írja, a BalaLand mások mellett Szepesi Richárd érdekeltsége, aki korábban több olyan üzletben részt vett, amelyek eredményeként Tiborcz István (Orbán Ráhel férje, a miniszterelnök veje) tulajdonába kerültek hotelek.

Hozzáteszik: az újabb üzletet az érdeklődők a Mövenpick BalaLand Resort Lake Balatonnál, azaz Szepesi szántódi szállodájában kereshetik fel a hét meghatározott napjain. Kedden és szerdán ugyanis zárva tartanak, szemben a budapesti üzlettel, ahol minden munkanapon várják a vásárlókat. Szombaton mindkét bolt látogatható, vasárnap viszont csak a szántódi egység van nyitva.

A portál úgy tudja, a balatoni bolt kínálata valamivel szűkösebb, mint a Hegyvidék Bevásárlóközpontban található bolté. Az is különbség, hogy jóval kisebb médiafelhajtás kísérte a szántódi üzlet megnyitását, amit elsősorban az online közösségi felületeken hirdettek meg, szemben a budapesti egységgel, amit a média nyilvánossága előtt adtak át.

A fióktelep nyitásával járó jogi munkával azt a Hamar Endrét bízta meg a cége képviseletében Orbán Ráhel, aki korábban a tulajdonos férjével, Tiborcz Istvánnal vett részt több vállalkozásban.

A két éve nyáron indult Odu Store elsőre, tört évben 1,7 millió forintos veszteséget termelt (233 ezer forintos árbevétel mellett), a tavalyi, már teljes üzleti évében pedig 55,6 millió forintos mínusszal zárt (ekkor már 73,4 milliós volt a forgalmuk).

(Kiemelt kép: MTI/Koszticsák Szilárd / fotó részlete)