„Támogassa
A lényeg

Hadházy szerint Magyar Péter súlyosan téved

14/03/2024 11:56

| Szerző: Klubrádió

Szerinte az exférj a választáson elhódíthat néhány brüsszeli mandátumot, "de persze nem a Fidesztől, hanem más ellenzéki pártoktól"

 "Sajnos ez az állítás egy súlyos tévedés, ami egyben nagyon káros is” – reagált Hadházy Ákos Magyar Péternek arra kijelentésére, hogy "a NER választáson legyőzhető"

Szerinte a magyarországi választások nem tisztességesek, és nem valódi választások, „emiatt választáson SZINTE lehetetlen legyőzni a Fideszt”. A független képviselő szerint ez „a »szinte« szó fontos a Fidesznek, mert amíg a látszata megvan a vereségének, a tömegek négy évig nyugton vannak. 

Magyar Péter  szerinte sok olyan dologról is beszél, amit sokan tudnak, és ezek a dolgok igazak is, például hogy az ellenzéket meg kell szervezni, amihez új, hiteles arcokra és még inkább cselekedni kész emberek hálózatára van szükség van.

 „Az elmúlt 14 évben sok, többé-kevésbé hiteles ember tűzött le zászlót és kiáltotta, hogy »utánam!« – többé vagy kevésbé sikeresen. A Diákhitel Központ korábbi vezetője jó időzítéssel tette ezt, és ha a maradék független sajtó továbbra is segíti a rá irányuló figyelem fenntartását, a következő – ismét nem valódi – választáson elhódíthat néhány brüsszeli mandátumot.

Persze nem a Fidesztől, hanem más ellenzéki pártoktól

– tette hozzá Hadházy, aki üzenete végül sok sikert kívánt Magyar Péternek.