„Klubrádió
A lényeg

Hadházy: "Nagyon sok, EU-s pénzből épült idióta piacot láttam, de a pétervásári mindent visz"

9/02/2023 10:32

| Szerző: Klubrádió

Nagyon sok, EU-s pénzből épült idióta piacot láttam, de ami Pétervásárán nőtt ki, az mindent visz. Az még hagyján, hogy mire jók ezek az apró, jelzésértékű ketrecek – kicsikék, áru alig fér el rajtuk, esőtől pedig sem a vevőt, sem az eladót nem védik" – írta a Facebookon Hadházy Ákos, aki szerint nem csoda, hogy a kutricákat senki nem használja, hanem az előtte levő placcra teszik ki az árujukat. 

"A beruházás egyébként 112 millió forint +ÁFA EU-s támogatásból valósult meg, a szánalmas pultokon kívül egy 50 nm-es WC (zárva volt) és térkövezés is az árban volt. Erről nem derül ki a nyilvános dokumentumokból, hogy hány négyzetmétert építettek, így azt sem tudom biztosan, hogy volt-e túlárazás. Az azonban már a képek alapján is kiderül, hogy Pétervására polgármestere sokkal jobban odafigyelt a saját „falusi szálláshelye” fejlesztésére, mint erre a projektre..." – jegyezte meg a független képviselő

A pétervásári fideszes polgármester nemrég megfenyegette Hadházyt, miután a képviselő – egyebek mellett – közhírré tette: a polgármrester a fiát tette meg a helyi, önkormányzati kukáscég vezetőjévé.