„Klubrádió
A lényeg

El kell ismerni, hogy a Fidesz sokkal hatékonyabban hazudik, mint az ellenzék – mondta a Kutyapárt igazgatója a Hír TV-ben

17/02/2023 08:00

| Szerző: Klubrádió

„El kell ismerni, hogy a Fidesz sokkal jobban, sokkal hitelesebben, sokkal hatékonyabban hazudik, mint az ellenzék, és ezt jó lenne most már tudomásul venni az ellenzéknek is, és picit más pályára átállni” – jelentette ki a Magyar Kétfarkú Kutya Párt pártigazgatója a Hír TV műsorában, ahol egy „97 százalék, hogy nem hívnak többet” feliratú pólóban jelent meg.

Nagy Dávid annak a kutatásnak az apropóján vendégeskedett a kormánytévében, hogy a Medián friss kutatása szerint a negyven év alatti korosztályban a viccpárt a legnépszerűbb a Fidesz után.

 
Nagy Dávid az ATV-ben
 (Youtube)
 

A kérdésre, hogy ez a pálya mi lehet, mi lehet, azt felelte, hogy Magyarországon elsőként ők indítottak adománygyűjtést az ukrajnai menekülteknek. „Közben meg lehet nézni azt, hogy mondjuk a Fidesz oldaláról egy féléves kuss volt tapasztalható. Ledobtak néhány stratégiai Novák Katalint, ilyen Lisszabonban, meg Párizsban, ahol remélhetőleg nem hallják meg a Fidesz-szimpatizánsok azt, hogy Oroszország az agresszor” - vélekedett, a „másik oldalon pedig nem győzték a Putyint összemosni az Orbánnal, amit egy ponton túl hibás stratégiának tart.

Pártjával kapcsolatban előnynek tartja, hogy nem futnak bele „az amerikai pénzekkel járó hárommiliárdba”, náluk az átláthatóság ott kezdődik, hogy el tudnak számolni „az ötvenmillióval, az ötmillióval, a harmincmillióval.” (A Népszava nyomán)