„Vásároljon
A lényeg

Az Emmi válasza antitestvizsgálat-ügyben: Soros, Gyurcsány, Karácsony

13/07/2021 19:39

| Szerző: Klubrádió

Az Emberi Erőforrások Minisztériumát az ATV kérdezte arról, tervez-e a kormány országos ellenanyagszint-vizsgálatot a kínai vakcinával oltottaknál. A tárca válaszában helyett kapott Soros György, Gyurcsány Ferenc és Karácsony Gergely is.

Egészen pontosan ezt írta az Emberi Erőforrások Minisztériuma az ATV Híradó megkeresésére:

„A Fővárosi Önkormányzat Soros György támogatásával indított Covid-tesztakciója a baloldal oltásellenes kampányának, és Gyurcsány embereinek a kifizetése; hetek óta köztudott, hogy Karácsony Gergely Gyurcsányhoz közel álló baloldali vállalkozásokat fizet így ki.”

A tárca válaszában azért a kérdéssel is foglalkozott. Közölték: „a vizsgálat összetettségére való tekintettel, a teljes kutatási anyag nyilvánosságra hozatalára azután lesz lehetőség, miután az lezárult, megfelel a tudományetikai szempontoknak és publikálták a tudományos fórumokon”.

Kedden jelentek meg a fővárosi antitestvizsgálat első számai. Ezek alapján a Sinopharmmal oltott 60 év felettiek mintegy negyedénél nem indult be az antitesttermelés. 1760 mintából Pfizernél kettő, Szputnyiknál hét, míg Sinopharmnál 294 esetben tapasztalták az antitestek elégtelen mennyiségének jelenlétét.

(forrás: 24.hu)