„Klubrádió
A lényeg

Ávós bőrkabátot vittek a Szuverenitásvédelmi Hivatal vezetőjének

22/04/2024 11:28

| Szerző: Klubrádió

Keresztény Zoltán ismét akcióba lendült.

"Eredeti ÁVÓ-s bőrkabátot vittünk a Szuverenitásvédelmi Hivatal elnökének, hogy legyen miben nyomozgatnia. A most létrehozott Szuverenitásvédelmi Hivatal ugyanúgy politikai okokból üldözi a magyar állampolgárokat, mint ahogy a rendszerváltás előtt az ÁVÓ (Államvédelmi Hatóság) vagy a Belügyminisztérium hírhedt III/III-as ügyosztálya is tette" – tudatta a politikai performanszairól egyre jobban ismert Keresztény Zoltán a Facebookon.

Azt írta: "a jogutód Szuverenitásvédelmi Hivatalnak azonban még mindig nincsen hivatalos címe, se rendszeresített egyenruhája, ennek ellenére a napokban megjelent hírek szerint a nyomozásaikat már elkezdték, egyenesen börtönnel fenyegetve a magyarokat. Ezért aztán a Hivatal – ezek szerint Home Office-ból dolgozó – elnökének, Lánczi Tamás Elvtársnak az otthoni bejárata elé vittünk egy a munkájához illő, eredeti ÁVÓ-s bőrkabátot, hogy legyen miben nyomozgatnia."

Keresztényék azt üzenik a "modern kori elvtársaknak", hogy semmi sem tart örökké: ahogy az ÁVÓ vagy a hírhedt III/III-as ügyosztály sem tartott örökké, úgy a Szuverenitásvédelmi Hivatal sem fog…