„Klubrádió
A lényeg

Alföldi: A szexuális irányultság és a nemi identitás összemosása a pedofíliával a legaljasabb módszer, amit egy hatalom használhat

11/06/2021 15:37

| Szerző: Klubrádió

A Szivárványcsaládokért Alapítvány és Alföldi Róbert színész-rendező is reagált a kormány törvényjavaslatára, illetve a módosításokra, amiben konkrétan összemossák a pedofíliát a homoszexualitással.

"A Szivárványcsaládokért Alapítvány szerint a javaslat elfogadása nem megvédi a kisgyerekeket, hanem épp ellenkezőleg: valós kockázatokat jelent rájuk, különös tekintettel a szivárványcsaládokban élő gyerekekre, és a másságukra ráébredő fiatalokra. Ezért arra kérjük a kormányt: hagyják békén a gyerekeinket" – írja a posztban a Szivárványcsaládokért Alapítvány. 

"Ez különösen fontos azoknak a gyerekeknek a szempontjából, akiknek nem a szülei, hanem ők maguk tartoznak az LMBTQ közösséghez. A nem-heteroszexuális fiatalok között az öngyilkosság a harmadik vezető halálok, és a társaiknál ötször gyakrabban próbálnak a saját kezükkel véget vetni az életüknek. Nagyon fontos tisztában lenni azzal, hogy ezt nem önmagában az LMBTQ orientáció okozza, hanem annak családi, iskolai vagy társadalmi fogadtatása - a megkülönböztetés, az iskolai zaklatás, a kiközösítés pszichés többletterhe. Ha a gyerekek többet tudnak a másikról, akkor elfogadóbbak. Egyáltalán nem túlzás azt mondani, hogy betiltásra kijelölt felvilágosító és érzékenyítő programokon életek múlhatnak. Össztársadalmi szinten ugyanezért fontosak a társadalmi célú reklámok: széles tömegekhez juttatnak el információt, és cáfolják a valótlanságokat" – hívják fel a törvényjavaslat veszélyeire.

Alföldi Róbert is kifejezésre juttatta nemtetszését a törvényt illetően:
"Közelednek a választások, muszáj találni újabb csoportokat, hogy legyen kit kipécézni, lehessen kiket utálni, és ez lehetőség szerint elvonja a figyelmünket minden másról.

Igazán társadalomépítő törvényjavaslat, ami elősegíti a következő generációk egészségét, személyiségfejlődését, hogy erős, önazonos, boldog emberek építhessék a jövő évtizedekben magyar hazánkat.

(Ha nem lenne világos, ez a törvény pont azt fogja elérni, hogy még több felnőtt, 60 éves honfitársunk kényszerüljön hazugságban leélni az egész életét, és menekülni önmaga elöl egy csatornán lecsúszva. )

A szexuális irányultság és a nemi identitás összemosása a pedofíliával pedig a legaljasabb módszer, amit egy hatalom használhat."