„Klubrádió

Páratlanul magas, az Európai Unión belül a legmagasabb a magyar infláció. A napnál világosabb, hogy ez nem, vagy nem elsősorban a háborús szankciók miatt van, hiába próbálja ennek ellenkezőjét beleverni az emberek fejébe a kormánypropaganda. Palócz Évával, a Kopint Tárki vezérigazgatójával elemezzük a helyzetet.

Betonkeményen áll a támogatottsági verseny élén a Fidesz. Az ellenzék hiánya, a háborús hangulatkeltéssel keltett félelem, vagy mi állhat e jelenség mögött. Böcskei Balázstól, az IDEA intézet kutatási igazgatójától várjuk a választ.

Az itthon mégannyira stabil népszerűségű Orbán Viktor gyenge pontja viszont a lassan magára ébredő Uniós közösség, amelyik a minap már új módszerrel, a jogállamisági eljárással adott pofont a magyar hepciáskodó vezérnek. Legfájóbb számára ugyanis, hogy csak a demokratikus alapelvek betartása után juthat a közösségi forrásokhoz – Andrew Arato New Yorkban dolgozó professzor beszél majd erről Csernyánszky Juditnak.

Idén Ukrajnának ítélték a Szaharov-díjat. Az átadáson ott volt munkatársunk, Bodnár Barna, aki az ukrán delegáció tagjaival készített interjút.

2022. december 17. Hetes Stúdió (2022. december 17., szombat 15:00)
51:17
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor, Gergely Zsófia Szerkesztők: Herskovits Eszter