„Klubrádió
Reggeli gyors

Már civileket is mocskol a Fidesz

2/10/2019 13:34

| Szerző: Klubrádió

Primitív, visszataszító módon (is) kampányol a kormánypárt Óbudán, felhasználva az internetet. A pénz nem számít. Ezen buktak le.

2019. október 02. Reggeli gyors - részlet 19.10.02. Csala Péter
11:15
00:00

Egyszerre sírni- és nevetnivaló Csala Péter története. Ő nem politikus, nem közszereplő, egyszerűen magánember. Óbudán üzemeltet egy klubot, ami arra is szolgál, hogy ellenzéki érzelmű emberek üljenek le beszélgetni. Történt pedig, hogy ide hirdetett egy fórumot ellenzéki politikusok részvételével.

Furfangos fideszes aktivisták erre készítettek az ő nevével egy kamuprofilt, és a klub képeit használva gyártottak egy gyalázkodó videót, ebben az ellenzéki polgármester-jelöltet, az ellenzéki főpolgármester-jelöltet, az ellenzéki országgyűlési képviselőt mocskolva. A beszélgetésre meghirdetett időpontban ezt a videót elhelyezték el a YouTube-on, a kamuprofilon.

Csala Péter nem találta nagyon viccesnek a dolgot, természetesen jelezte a szolgáltatónak, hogy itt visszaélés történt, és persze feljelentést tett a rendőrségen. (Fejlemény egyelőre nincs.) Véleménye szerint az ilyesmit nem szabad engedni, nem szabad hagyni.

Ja, hogy a videó tartalmán és az egész eljárás stílusán kívül honnan lehet sejteni, sőt valószínűsíteni, hogy a kormánypárt áll emögött? Nos, a videót eddig még csak ezen a kamuprofilon látták, továbbá a furfangos fideszesek megrendelték a felvétel megjelentetését! Értsd: pénzt fizettek érte.

A történetet a fenti lejátszóra kattintva hallgathat meg. Kiemelt kép: Flickr.com.

Reggeli gyors
2019.10.02. 06:00
Műsorvezető: Para-Kovács Imre