„Klubrádió
Hetes Stúdió

Kósa, Demeter, oltás, klíma...

6/11/2021 11:24

| Szerző: Klubrádió

Neuman Gábor műsorvezetésével ezúttal is érdekes közéleti témákkal jelentkezett a Hetes Stúdió: Kósa Lajos megint nagyot ment; beszélünk az oltási hétről, a klímacsúcsról és Demeter Szilárd kultúrpápáról.

2021. november 06. Hetes Stúdió (2021. november 06., szombat 15:00)
53:46
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor, Gergely Zsófia Szerkesztők: Bálint Judit, Bálint Judit, Herskovits Eszter
A Hetes Stúdióban megbeszéltük, mit is mondott pontosan Kósa Lajos a Pegasus-ügyről: Vadai Ágnes, a Honvédelmi Bizottság DK-s tagja volt a vendégünk.

Szó volt arról, hogy szakított a kormány azzal az elgondolással, miszerint regisztrációhoz költi az oltás beadását. November 22-től kezdődik az a hét, amikor bárki bármilyen oltást megkaphat akkor is, ha csak úgy beesik az ajtón. Józsa Márta riportja.

Koronavírus - Oltás a kínai Sinopharm-vakcinával Komáromban
 

Demeter Szilárd, a a PIM, illetve PIÜ, azaz PKÜ, jobban mondva az MKA vezére (nem csoda, ha elveszünk a részletekben) nevéhez nemcsak a kultúrharc, hanem a kultúrához köthető vagyonelemek jelentős bővülése is közhető már. Halmai Róberttel, a Momentum kultúrpolitikusával próbáltuk kibogozni a szálakat.

A hét két legfontosabb nemzetközi eseménye a G20-ak római találkozója és a glasgow-i klímacsúcs volt, ezekről beszélgettünk külföldi elemzőkkel - Csernyánszky Judit riportja.

 

Megbeszéltük a hét eseményeit Tamás Ervinnel, Rózsa Péterrel és Bolgár Györggyel.

2021. november 06. Hetes Stúdió: Megbeszéljük a hetet (2021. november 06., szombat 16:05)
55:26
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor, Gergely Zsófia Szerkesztők: Bálint Judit, Bálint Judit, Herskovits Eszter

A Hetes Stúdió második órája ezentúl a YouTube csatornánkon videós formában is visszanézhető szombatonként este 6-tól. Iratkozzon fel a csatornánkra, hogy ne maradjon le!

FELIRATKOZOM:

Hetes Stúdió
2021. november 6. szombat 15:00
Műsorvezető: Neuman Gábor
Szerkesztő: Bálint Judit