„Klubrádió
Esti gyors

Konzultálunk önnel, veled – Selmeci János jegyzete

16/05/2023 18:02

| Szerző: Selmeci János/Klubrádió

Szerinted nem lenne jobb, ha ezután sem csak abban különböznénk a hatalmon lévőktől, hogy tegeződünk veled?

2023. május 16. Esti gyors-részlet (2023.05.16. Selmeci János jegyzete)
01:52
00:00
Szerinted legyenek, vagy ne legyenek rohadt nagy dugók a Lánchídon? Ön egyetért azzal, hogy még drágább legyen az ennivaló (a brüsszeli szankciók miatt)? Szerinted adjuk oda a maradék pénzünket is stadionokra Orbán Viktornak? Támogatja Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek? Szeretnéd, hogy nemi átalakító kezeléseket népszerűsítő autósokkal legyen tele a Lánchíd?

Naná, hogy nem!

És ki akar az adófizetők pénzéből levelet kapni tőlem? Naná, hogy mindenki!

Te szeretnéd, hogy holnaptól ne járjon a villamos, amivel nagymamád közlekedik? Ön akarja, hogy a Soros György által betelepített migránsok veszélyeztessék a nagymamája biztonságát? Ugye nem lenne jó, ha a gonosz Orbán, akire amúgy sosem szavaztál, a te pénzedet is úgy elvenné, mint a város pénzét? Kedves amúgy is kormánypárti választó barátom, ugye ön szerint sem lehet elhinni a külföldi érdekeket kiszolgáló dollárbaloldal egyetlen szavát sem?

Naná, hogy nem!

Bónusz kérdések: Szerinted nem gyanús ez a kampány, miközben elvileg egy forintunk sincs? Ön szerint nem lett volna sokkal olcsóbb, és az emberek véleményének felmérésére szempontjából sokkal hatékonyabb megoldás egy közvélemény-kutatás ezekről a kérdésekről? Szerinted érdekelt minket egyáltalán az emberek véleménye? Ön szerint a pedagógusbérek emelése helyett legközelebb is inkább a hatalmon maradásra költünk majd el több milliárd forintot? Szerinted nem lenne jobb, ha ezután sem csak abban különböznénk a hatalmon lévőktől, hogy tegeződünk veled?

A bónusz kérdéseket ön szerint is a Soros-Gyurcsány tandem csempészte a konzultációba?

97 százalék, hogy igen.

Selmeci János jegyzete a 2023. május 16-i Esti gyorsban hangzott el.