„Támogassa
Világháló

Intim szakmák és pikantéria a világ vezetői körül

14/04/2023 11:34

| Szerző: Klubrádió/Bodnár Barna

A Világháló április 14-i adásában bemutattunk egy viszonylag új, de annál intimebb szakmát, fölvillantottuk annak a pornószínésznő és fotómodellnek a portréját, aki miatt Donald Trumpot bíróságra citálták, majd keleti pikantériákról beszélgettünk – Vlagyimir Putyin környezetéből.

2023. április 14. Világháló (2023. április 14., péntek 15:30)
24:00
00:00
Szerkesztők: Bodnár Barna
Hogyan csináld, ha kamera előtt például úgy kell tenned, mintha magadhoz nyúlnál,  pedig valójában mégsem? A Yellowjackets című film forgatásakor már egy intimitás-koordinátornak is voltak erre tanácsai, persze nem ingyenesen. Kárpáti János segítségével ennek a több mint intim szakmának a rejtelmeibe is betekinthettünk…

Donald Trump egyik állítólagos korábbi kedvese, a "viharzó" művésznévre hallgató Stormy Daniels, akit utólag busásan kifizettek, szintén tudna emlékezni az exelnökkel történt afférjára. Viszont Trump volt – és reményei szerint leendő - elnök mostanában szívesebben emlékeztet az utódja, netán az elődje, Joe Biden időnként kihagyó memóriájára… De ki is ez a viharos és nagy vihart kiváltó amerikai művésznő? Bodnár Barna beavatott.

Donald Trump Stormy Daniels
 
Donald Trump / Stormy Daniels
 
Forrás: Flickr
 

Aztán keleti pikantériák következtek, vagyis Németh András, a HVG Kelet-Európa szakértője beszélt Vlagyimir Putyin intim világának rejtelmeiről.

Végül Benda László régi adósságának teljesítéseképp mesélt arról, kiből lehetne Észak-Korea első királynője… Mindenesetre az ifjú diktátor (ottani hivatalnok nyelven: a Fiatal Marsall) és hitvese immár hétszer (!) jelent meg egy kb. 10 éves kislánnyal, akiről éppen Dennis Rodmantől, az NBA kosárlabda-sztárjától tudjuk, hogy Kim Dzsue-nak hívják.

Daniel Hotham, az Észak-koreai hírekre specializálódott NK News szöuli újságírójának februári tweetje: "Elképesztő képek Észak-Koreából Kim Dzsong Un lányáról, akit állítólag Kim Dzsue-nak hívnak, egy banketten a katonai felsővezetőkkel Phenjanban - nyilvánvalóan a vezetői pozícióra készül."

Világháló
2023.04.14., péntek, 15:30
Műsorvezető: Benda László
Zenei szerkesztő: Göczey Zsuzsa
Szerkesztő: Bodnár Barna