„Klubrádió
Világháló

Átnézünk a háló lyukain és ínyenc falatokat tálalunk

17/03/2023 07:31

| Szerző: Klubrádió

Új külpolitikai műsor indult a Klubrádión, könnyed tálalásban, a főúr: Benda László. A Világháló március 17-től minden pénteken délután 15:30-tól jelentkezik. Az első adásban diktátorok feleségeiről, szeretőiről is szó volt. Kivel osztja meg életét Hszi Csin-ping, Putyin vagy  Kim Dzsongun?

2023. március 17. Világháló (2023. március 17., péntek 15:30)
23:19
00:00
Szerkesztők: Bodnár Barna

Világháló címmel új, szórakoztató, nemzetközi magazin indult március 17-én délután fél négykor. A minden pénteken ebben az időben jelentkező program házigazdája Benda László külpolitikai újságíró, aki tudósítóink segítségével a világ minden tájáról felkínálja a hét legizgalmasabb, legszínesebb, legvidámabb külpolitikai epizódjait. Zenével és humorral, minden pénteken fél óra a Világhálóban.

Átnézünk a háló lyukain és ínyenc falatokat tálalunk. A hozzávalók: történetek, kopogós és puha hírek, egy kis bulvár - persze jó ízléssel.

Az első adásban "first ladyk" életútjába nyerhettünk betekintést: Peng Li-jüan híres énekesnő volt már évtizedekkel mielőtt a kínai elnök, Hszi Csin-ping felesége lettAlina Kabajeva tornász, olimpiai bajnok volt, mielőtt Putyin elnök szeretője és az Orosz Nemzeti Médiacsoport igazgatótanácsának elnöke lett. Szó volt még Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke és Roberta Metsola, az Európai Parlament elnöke közötti várható versengésről és az Észak-Korea diktátorának feleségéról, Ri Szoldzsuról is.

Világháló
2023. március 17., péntek 15:30
Műsorvezető: Benda László
Szerkesztő: Bodnár Barna