„Klubrádió
Full HD Klub

Full HD Klub a YouTube-on – Mától hangos és képes

14/09/2023 12:11

| Szerző: Timár Ágnes/Klubrádió

A kéthete debütált filmes műsor videós premierjére ma este 6 órakor kerül sor a Klubrádió YouTube-csatornáján! A pilot és az azt követő adás eddig csak hangban volt elérhető a rádió honlapján, mostantól a hanganyagot megtalálják a legnépszerűbb podcast felületeken is, a felvétel során forgatott videót pedig hamarosan a YouTube-on.

Miután a Full HD Klub megtartotta második ülését, már biztossá vált, amit eddig csupán sejtettünk, hogy titkon mindenki vágyik a mozgóképes változatra is. Így aztán ma estétől nem csak hallani lehet a filmes hármast, hanem látni is az ismert videó megosztón.

A műsorvezetők, Timár Ágnes, Bárdos Csaba és Szöllőskei Gábor ismét egyszerre több témát érintve csaponganak. Rájöttek ugyanis, hogy ha bevezetik a párhuzamos kommunikációt, akkor sokkal több film fér bele egy adásba.

Mivel bizonyára van olyan hallgató/néző, akinek most lesz először alkalma arcokat is társítani a műsorvezetők neveihez, a legjobbat mutatjuk; egy bátor balprofilt, egy mosolygós szemköztit és egy 45 fokban balra dőlő komolyabbat.

(Már majd a videón, képen egyelőre kicsit másképp állnak az orcák.)

 
Bárdos Csaba, Timár Ági és Szöllőskei Gábor
 

Ez a leleplezősdi épp olyan, mint egy romkom megoldása. De lássuk be, ez Cyrano története óta egy mind jobban elhasználódó fordulat. És ennél határozottan összetettebb a műsor. Mivel a három műsorvezető csapongása konszenzusos, azonban annak az iránya nem, könnyen ölel fel a műsor több évtizedet, és tereli egy azon beszélgetés talajára a fluxus kondenzátort, a hazug traielereket, az egykori plakátkultúrát, a szakmai értékében vitatott, gyakran kompenzáló Oscar-díjat, a retró filmek autós bakijait, éretlen érettségizőket, káromkodó kutyákat és nem utolsó sorban némi Tini Ninja Teknőc evolúciót is. Utóbbi téma esetében természetesen a filmek átalakulását követik végig a beszélgetőtársak, nem azt, hogy miként jöttek létre a pizza rajongó humanoid hüllők.

Aki hallotta az e heti Full HD Klubot kedden délután 1 órától, az azért, aki nem, az azért nézze meg a beszélgetés videós változatát, ahol arccal is vállalják véleményüket a műsorvezetők, Timár Ágnes, Bárdos Csaba és Szöllőskei Gábor.

Tehát ma este 6-tól premier a YouTube-on!

Full HD Klub – Filmek, sorozatok meg minden, ami streaming vagy mozi.

A Full HD Klub hamarosan elérhető lesz az Apple és a Google podcastfelületein, Spotify-on pedig már meg is hallgatható az első két epizód. 

Új műsorunkat, a többi szeptemberi indulóval együtt ebben a cikkben harangoztuk be.