„Klubrádió
Hetes Stúdió

Telex, ÉS, Klubrádió: együtt a sajtószabadságról

13/02/2021 13:08

| Szerző: Klubrádió/szg

A Hetes stúdióban is – természetesen – a Klubrádió volt a fő téma. A műsor második felében független lapok főszerkesztőivel, Dull Szabolccsal (Telex.hu) és Kovács Zoltánnal (Élet és Irodalom) beszélgettünk a magyar médiahelyzetről. Előtte pedig szót ejtettünk a megszűnő TAJ-számokról, az úgynevezett kitörés napjáról és az Európai Ügyészségről is.

2021. február 13. Hetes Stúdió (2021. február 13., szombat 15:00)
102:38
00:00
Műsorvezetők: Lampé Ágnes, Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor Szerkesztők: Bálint Judit, Bálint Judit, Herskovits Eszter

A Hetes stúdióban is – természetesen – a Klubrádió volt a fő téma. A Human Rights Watch igazgatója, a Hivatásos Újságírók Amerikai Társaságának elnöke, valamint a Riporterek Határok Nélkül érdekvédelmi szervezet régiós igazgatója is megszólalt a műsorban.

 
Klubrádió-stúdió
 
 

Megbeszéltük, mivel jár, hogy Magyarország nem kapcsolódik az Európai Ügyészséghez.

Adásunk napján lesz az évfordulója az úgynevezett "kitörés napjának", ennek kapcsán beszélgettünk azokról a kezdeményezésekről, amiket antifasiszta szervezetek jelentenek be szombaton.

Végül beszéltünk arról is, hogy mi lesz annak a hetvenezer embernek a sorsa, aki február 12-től nem fordulhat orvoshoz, mert TB-tartozása van.

 
Zebra
Pixabay
 

A műsor második felében független lapok főszerkesztői, Dull Szabolcs (Telex.hu) és Kovács Zoltán (Élet és Irodalom) beszélték meg Dési Jánossal, hogy még sosem volt ilyen szabad és sokszínű a magyar média (khm... ezt nem mi mondtuk...).

Az adást a fenti lejátszóra kattintva hallgathatják meg.

Hetes Stúdió
2021. február 13., szombat 15:00
Műsorvezető: Dési János