„Támogassa
A Klubrádió karácsonya

"A színházban jól kell, hogy érezd magad" – Ünnepi műsoraink december 26-án

26/12/2023 06:02

| Szerző: Klubrádió

Kedden is jelentkezik Túri Lui dalküldő műsora, a Full HD Klubban karácsonyi filmek jönnek, Ámon Heni külhoni magyarokkal beszélget és a karácsonyról, Beregi Péter pedig Moór Mariannával beszélget.

A Klubrádió karácsony második napján is ünnepi műsorokkal jelentkezik, íme a december 26-i, keddi kínálatunk!

Reggel 06:00-10:00 óra között válogatást hallhatnak korábbi műsorainkból, 15:00 és 19:00 között pedig karácsonyra készített műsorokkal várjuk Önöket!

06:00-tól Pikó Andrással, Józsefváros polgármesterével, korábbi kollégánkkal készült interjúnkkal kezdünk, 07:00-től pedig egy Hoffmann Tamás, nemzetközi jogásszal folytatott beszélgetést ismétlünk, 08:00-kor a Világháló és az Azt beszélik jelentkezik, 09:00-kor pedig a Filmklubrádió.

Az Ötöst követően a Fedél alatt című műsorunk jelentkezik 12:00 és 13:00 között, melyben az Útszélen ünnepi kiadásában lakáshoz jutott rászorulók történeteit osztja meg velünk Józsa Márta.

Karácsonyi filmek a Full HD Klub különkiadásában – 13:00-14:00

A most 20 éves Igazából szerelem előtt hosszú időn át nem készült igazán ütős karácsonyi film. 2003-ban talán egyszerre esett le ez a tény egész Hollywoodban, ugyanis az említett romkom mellett még két másik, szintén nagy sikerű karácsonyi alkotás került a mozikba. Hogy melyek voltak ezek, persze megtudhatják az internetről is, de ha várnak egy kicsit, akkor a Full HD Klub sokkal lelkesebben mondja el. Timár Ágnes, Bárdos Csaba és Szöllőskei Gábor ünnepi műsorában szinte minden témába vágó film előkerül. December 26-án délután hozzák a kínálatot, és a formájukat. A fagyöngy otthon marad.

 
Bárdos Csaba Timár Ági Szöllőskei Gábor
 

A Klubrádió karácsonya Luival II. – 14:00-16:00 

Kora délután A dal határtalan, Túri Lui üzenet- és dalküldő műsorának második részét hallhatják, sok-sok szeretettel és zenével fűszerezve.

A Klubrádió karácsonya: Heni világa II. – Magyarok karácsonya a világ körül – 17:00-18:00

Karácsony másnapján 17 órakor Ámon Heni olyan magyarokkal beszélget, akik más-más országban ünneplik a karácsonyt, és itthonról hozott hagyományaik mellé már magukra szedték a helyi szokásokat is. Ellátogatunk az Amerikai Egyesült Államokba, Finnországba és Franciaországba is.

Ámon Heni
 
Ámon Heni
 

A Klubrádió karácsonya: ráadás Beregi Péterrel II. – 18:00-19:00 

„A színházban jól kell, hogy érezd magad.” Ritka alkalom adódik: beszélgetést hallhatunk a magyar színjátszás egyik kiválóságával, a sok évtizeden át tévéből, rádióból és színpadról jól ismert és méltán elismert művésszel, Moór Mariannával. A művésznő ma már visszavonultan él, sok éve interjút sem ad, de most karácsonykor kivételt tesz Beregi Péter és a Klubrádió hallgatói kedvéért.

Moór Mariann Beregi Péter
 
Beregi Péter és Moór Marianna
Fotó: Klubrádió/Mátyus László
 

***

Ha egy csokorban szeretnék látni, milyen műsorokkal jelentkezünk karácsonytól szilveszterig kattintsanak ide. Az ünnepi időszak megváltozott adásrendjét táblázatos formában a honlapunkon a műsorrend fülnél is megtalálják.

***

Boldog, békés ünnepeket kívánunk!

zebra karácsony