„Támogassa
A Klubrádió karácsonya

"Jelen lenni szelíden, együttérzéssel"– Ünnepi műsoraink december 25-én

25/12/2023 05:05

| Szerző: Klubrádió

Hétfőn jelentkezik Túri Lui dalküldő műsora, Ámon Heni vendége lesz Zsurzs Kati és Sándor Pál, Beregi Péter pedig Beer Miklóssal beszélget.

A Klubrádió karácsony első napján is ünnepi műsorokkal jelentkezik, mutatjuk mit hallgathatnak nálunk december 25-én, hétfőn!

Reggel 06:00-10:00 óra között válogatást hallhatnak korábbi műsorainkból, 15:00 és 19:00 között pedig karácsonyra készített műsorokkal várjuk Önöket!

Először két korábbi Reggeli személy érkezik, 06:00-tól Deczki Sarolta irodalomtörténész, filozófussal, 07:00-től Nahalka István oktatáskutatóval készült korábbi beszélgetésünket adjuk le újra, majd 08:00-09:00 között a Másrészről, 09:00-10:00 között az Útszélen egy-egy adását hallhatják. 

A Klubrádió karácsonya Luival I. – 15:00-17:00 

Karácsonykor megosztjuk az örömöt és a szeretetet. Túri Lui dalküldő műsorának első részét 15 órától hallhatják, amikor minden üzenet egy kis csillagfényt varázsol az ünnepbe, sok, sok zenével.

Lui így kérte a hallgatókat, hogy küldjenek üzeneteket, végül olyan sokan kívántak boldog ünnepeket a Klubrádiónak, hogy ezek nem, csak az egymásnak küldött személyes üzenetek és dalok kerülnek az adásba.

A Klubrádió karácsonya: Heni világa I. – Karácsony egykor és ma – 17:00-18:00

Ámon Heni vendége először Zsurzs Kati színésznő, aki felidézi gyermekkora karácsonyait, az angyalkavárás idejét. És mesél a család mai karácsonyairól, amikor négy unokáján ugyanazt a lelkesedést látja, amelyet maga élt át egykor. A műsor másik vendége Sándor Pál filmrendező, aki nem igazán kedveli az ünnepeket. Ennek ellenére felidéz néhány fiatalkori rendhagyó karácsonyt, és azt, miként ünnepelnek mostanában a feleségével. Egy megrendítő történetet is megoszt a hallgatókkal.

Zsurzs Kati a hangjáték felvételén
 
Zsurzs Kati még 2022-ben a Klubrádióban, egy hangjáték felvételén
 
 
Sándor Pál
 / Forrás: Facebook
 

A Klubrádió karácsonya: ráadás Beregi Péterrel I. – 18:00-19:00

 „Jelen lenni szelíden, együttérzéssel.” December 25-én este hat órakor meghitt, baráti beszélgetést hallgathatnak Beer Miklós nyugalmazott váci megyéspüspökkel. A beszélgetőtárs, Beregi Péter.

Beer Miklós Beregi Péter
 
Beregi Péter és Beer Miklós 
Fotó: Klubrádió/Mátyus László
 

***

Ha egy csokorban szeretnék látni, milyen műsorokkal jelentkezünk karácsonytól szilveszterig kattintsanak ide. Az ünnepi időszak megváltozott adásrendjét táblázatos formában a honlapunkon a műsorrend fülnél is megtalálják.

***

Boldog, békés ünnepeket kívánunk!

 

 
Fotó: superde1uxe/Flickr