„Klubrádió
Esti gyors

A gyávaság fokmérője - Bálint Judit jegyzete

20/09/2019 15:31

| Szerző: Bálint Judit/Klubrádió

"Köszönöm szépen Tarlós Istvánnak, hogy gyávának nevezte a teljes magyar kormányt, Orbán Viktorral az élen."

2019. szeptember 20. Esti gyors - részlet 19.09.20.Jegyzet
01:08
00:00

Tarlós István jelenleg regnáló főpolgármester szerint a gyávaság fokmérője az, hogy ki mer bemenni az ellenzéki média stúdiójába és ki nem. „Én lennék gyáva, szerkesztő úr?” – kérdezett vissza itt a rádióban Bolgár Györgynél, és a 168 órának adott interjúban is, – amikor azt próbálták belőle kiszedni, miért nem mer leülni vitatkozni a legnagyobb ellenfelével, Karácsony Gergellyel.

„Én lennék gyáva, amikor bejárok az ATV-be, interjút adok a Klubrádiónak, 168 órának, sőt, (és itt jön a legnagyobb anti-gyávaság)  - amikor évek óta meghívom a ellenzéki médiát a Budepest-infokra?

Ezek szerint tehát, aki nem így jár el, az gyáva. Gyáva, aki nem ad interjút a Klubrádiónak, aki nem áll szóba az ellenzéki médiával. Gyáva, aki nem enged be az ellenzéki sajtót olyan eseményekre, ahol valódi kérdéseket kaphat.  Köszönöm szépen Tarlós Istvánnak, hogy megerősített ebben. Köszönöm, hogy gyávának nevezte azokat, akik elzárkóznak az értelmes beszédtől, a mindenféle vitahelyzetektől.

Köszönöm szépen Tarlós Istvánnak, hogy gyávának nevezte a teljes magyar kormányt, Orbán Viktorral az élen. Én ezt mondjuk eddig is tudtam, de jó volt az ő szájából hallani. 

A jegyzetet meghallgathatja a fenti lejátszóra kattintva. Kiemelt kép: MTI/Illyés Tibor.

Esti gyors
2019.09.30. 18:00
Szerző: Bálint Judit