„Vásároljon

Adások

Hadházy a Völner-ügyről: Az volt a cél, hogy ezt is „elvizsgálgassák” legalább a választásokig
Megbeszéljük...

"Ezt is elvizsgálgatták volna a választásokig"

Hadházy Ákos szerint a Volner-ügy azt mutatja, hogy a rendszer velejéig korrupt; ha az IM államtitkáráról derül ez ki, senki ne gondolja, hogy a saját szakállára tudta megcsinálni. 

Bibliai és hétköznapi hűség
Kovátsműhely

Bibliai és hétköznapi hűség

Folytatódtak Kováts Kriszta bibliai témái, ezúttal Koltai Kornélia hebraistával és Nádasdy Ádám költővel, műfordítóval beszélgetett.

Ajándékozzon karácsonyra szavazatszámlálót!
Reggeli gyors

Ajándékozzon karácsonyra szavazatszámlálót!

Már megkezdődött a felkészítése azoknak a szavazatszámlálóknak, akik önként vállalják, hogy a jövő évi választáson minden olyan szavazókörbe elmennek, ahol különben nem lenne ellenzéki szavazatszámláló, ezért a szavazás tisztasága megkérdőjelezhető lenne. Így is fognak tudni szavazni a saját egyéni jelöltjükre, ígérik a Tiszta Választásokért Alapítvány munkatársai.

Lemond Völner Pál államtitkár, de tagadja a vádakat
A lényeg

Lemond Völner Pál államtitkár

Miután a Legfőbb Ügyészség hivatali vesztegetés és más bűncselekmény miatt indítványt tett Völner Pál fideszes országgyűlési képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére, a politikus mai nappal lemond államtitkári posztjáról.

Hadházy: Üres épületben kutatják a fogászati turizmust 1,2 milliárdért
Esti gyors

Hadházy magyarázatot vár Orbán fogorvosától

Létrehoztak egy Fogászati Turizmust Kutató Intézetet, amely a miniszterelnök fogorvosához köthető, és amelyre 1,2 milliárdos támogatást adott az EU – mondta Hadházy Ákos. 

Íme, itt az új német kormány
A világ urai

Íme, itt az új német kormány

Gyakorlatilag mindhárom párt elégedett lehet a koalíciós tárgyalások eredményével, megkapták azokat a tárcákat, amelyeket szerettek volna.