„Támogassa
Szerepvállalás

Varázslat a gyermekklinikán

5/05/2024 12:34

| Szerző: Bíró Bori/Klubrádió

A fodrászszalonná változott Tűzoltó utcai részleg tornatermében elsőként Hajas Lászlóval, majd egy pici babájával érkező anyukával beszélgettünk.

2024. május 04. Szerepvállalás (2024. május 04., szombat 13:00)
26:19
00:00
Műsorvezetők: Bíró Bori Szerkesztők: Bíró Bori

Ha egy gyerek kórházba kerül, az az egész család számára sokkoló. Ennél már csak talán az a nehezebben feldolgozható, ha a kórházi kezelés hetekig vagy akár hónapokig is eltart. Ma már szerencsére a szülőknek lehetőségük van arra, hogy a hosszan tartó kezelések idején a gyerekük mellett maradhassanak, de a gyökerestül felfordult mindennapok testileg és lelkileg is kimerítőek.

A Semmelweis Egyetem Gyermekgyógyászati Klinikáján tizedik éve tartanak rendhagyó anyák napját, amikor is Hajas László mesterfodrász és csapata új frizurát varázsol a beteg gyerekek anyukáinak, akik sokszor még a hajmosásig is csak bajosan jutnak el. A fodrászszalonná változott Tűzoltó utcai részleg tornatermében elsőként Hajas Lászlóval, majd egy pici babájával érkező anyukával beszélgettünk.

 
Hajas László
Facebook
 

A műsor második felében a klinika igazgató-helyettesét, Dr. Constantin Tamást, valamint egy olyan édesanyát kérdeztem, akinek kisfiáról egy hete derült ki, hogy cukorbeteg.

Az adást a fenti lejátszás ikonra kattintva hallgathatják meg.

Szerepvállalás
2024. május 4., szombat 13:00
Műsorvezető: Bíró Bori