„Klubrádió
A lényeg

Tóth Csaba nem megy el az esti vitára, és feljelenti Gulyás Mártont

13/09/2021 13:31

| Szerző: Klubrádió

Egy politikusnak sok mindent el kell tűrnie, de mindent nem. Most betelt a pohár – mondta Facebook-videójában Tóth Csaba, az MSZP országgyűlési képviselőjelöltje, a Párbeszéd, a DK és a Jobbik támogatottja. 

„Gulyás Márton a Partizánban a Karácsony Gergellyel folytatott interjúja során olyan kérdésekbe csomagolt vádakat fogalmazott meg személyemmel kapcsolatban, amelyekért a mai napon, nagy nyilvánosság előtt elkövetett, jelentős érdeksérelmet okozó rágalmazás miatt feljelentettem” – jelentette be Tóth.

 

A politikus nem megy el ma a Partizán által megszervezett előválasztási vitára, ahol Hadházy Ákossal lett volna a vita – írja a 24.hu.

 Facebook
 

A Partizán gyorsan reagált Tóth bejelentésére. Azt írták: „eddig úgy tudtuk, hogy ún. „kérdésekkel provokálni” kizárólag a kormánypárti képviselők által bevetett érvelés a kényesebb, nehezebb interjú/vitahelyzetek elkerülésére. Ebben úgy tűnik tévedtünk. Este 7-kor a tervezett vitát természetesen megtartjuk – annyi résztvevővel, amennyi megjelenik a helyszínen. Gulyás Márton a Partizán álláspontját a „rágalmazási” vádakkal kapcsolatban a műsorban fogja ismertetni.