„Köszönjük,
A lényeg

Tízezrek után 700 ezer látogatóról számolt be a vadászati kiállítás szervezői

28/09/2021 22:47

| Szerző: Klubrádió

 | Szerkesztő: Lőrincz Csaba

Sajátos matematikával igyekeznek javítani a szervezők a vadászati világkiállítás látogatottsági adatain. Olyan programelemeket is a kiállításhoz csatoltak, amelyeknek semmi közük a vadászat és természetvédelem tematikájához.

Miután a közmédia 10 ezrekről számolt be, ezért a 444 megkérdezte vadászati világkiállítás szervezőit, hogy hogyan fogják így elérni az 1 millió látogatót – írja a portál.

Azt válaszolták:

"Az »Egy a Természettel« Vadászati és Természeti Világkiállításon az első négy napon eddig közel 50 ezer látogató volt. Továbbá közel 50 ezer diák regisztrált már eddig a Fátyol Iskolaprogramra, az első két napon több mint 150 diákcsoport és 6000 diák vett részt az ország különböző pontjairól; a mai napon pedig elindult a Jószolgálati Programunk is. Az 1500 programelemből álló rendezvénysorozat összlátogatottsága pedig a 700 ezer felé közelít!"

Vagyis magára a legnagyobb látványosságnak szánt Hungexpóra ugyan maximum pár tíz ezer ember látogatott ki eddig, de rengeteg programelem kapcsolódik hozzá, így a számításaik szerint már 700 ezernél tarthatunk.

Ez még mindig nem tűnik elégnek, ezért olyan programokat is hozzácsaptak, amelyeknek nem sok közük van a vadászathoz, mint a Kincsem Parkban megrendezett lovasgála.

Vadászati világkiállítás
 
Vadászati világkiállítás
Fotó: HARDY MIHALY / Klubrádió