„Klubrádió
A lényeg

Rapelve szól a fideszesekhez a drávaszerdahelyi polgármester

8/11/2022 13:20

Alpár György, Drávaszerdahely polgármestere rapvideóban bírálja a kormányt. Alpár 2006 óta polgármester, függetlenként kezdte, 2010-ben fideszesesként győzött, majd újra függetlenként folytatta.

A dalban arról dalol, hogy mikor veszik észre a fideszes szavazók, hogy mi történik körülöttük:

Fideszes rádiónézők, üdvözletem! Fájnak már kicsit a sárga csekkek? Mondjátok, mikor ébredtek, ha áztok, fáztok, éheztek? Most még szent ember nektek a Döbrögi, de már csak, aki agymosott, az nem köpködi. Migráns, ördög, Brüsszel, sátán, mindenki szembejön az autópályán. Tanári bérek helyett propaganda, milliárdokból szól a mantra: hogy megvédjük a családokat, ha kevés a pénzed, keress sokat! Ők mindent jól csinálnak, ne nézz furcsán! A háború a hibás, a szankciók meg Gyurcsány.

A Népszavának a 180 fős baranyai falu első embere azt mondta, Drávaszerdahely feltehetően éppen az ő személye miatt sorra bukja el pályázatait, nem kaptak pénzt aszfaltozásra, eszközbeszerzésre és falubuszra sem. Az utolsó csepp a pohárban, hogy be kellett zárnia a hat éve nyitott drávaszerdahelyi vegyesboltnak, mivel annak több mint háromszorosára emelkedő áramdíját a falu nem tudja kigazdálkodni.