„Klubrádió
A lényeg

"Próbálok nem liberális gyereket nevelni", hirdeti pólóján az egészségügyi államtitkár

17/02/2023 16:48

| Szerző: Klubrádió

"Egyszerű apa vagyok, próbálok nem liberális gyereket nevelni." Ezzel a felirattal és magyar zászlóval ellátott pólóban pózol a Facebookra feltöltött fotóin Takács Péter, a Belügyminisztérium egészségügyi államtitkára, aki ezt viselve vett részt Jeszenszky Zsolt műsorában, a sikertelensége miatt megszüntetett Pesti TV online utódján, a PS TV-ben.

A pólót a Jeszenszky Zsolt műsorának nevét (Politikai Hobbista) viselő póló- és kiegészítőboltjában árulják. A webshopban Nagy-Magyarország-térképpel ellátott, HOME szövegű pólókat, Orbán Viktor arcképével és Defender of Europe (Európa védelmezője) felirattal díszített bögrét, Horthy-arcképes, White Lives Matter felirattal, azaz a meggyilkolt feketék miatti tüntetéseken felháborodó rasszisták jelszavával ékesített, a feminizmus-ellenes, Orbán 2/3, valamint „Fideszessel szexelek” feliratú holmikat lehet vásárolni.

Takács Péter az elmúlt hetekben konfliktusba keveredett a Magyar Orvosi Kamarával, miután a MOK azt javasolta, hogy a háziorvosok ne írják alá az új ügyeleti rendről szóló szerződést. Ezt az államtitkár felelőtlennek és a betegbiztonságot fenyegetőnek minősítette, erre a kamara közölte: "az orvosok nem szeretik, ha palira veszik őket". Takács arról is beszélt egy másik interjúban, hogy "Brüsszel", vagyis a visszatartott EU-s pénzek miatt nehéz emelni az ápolók bérét, a Vodafone részben állami felvásárlása pedig megtérül.

(via hvg.hu)