„Klubrádió
A lényeg

Orbánt egy kisebbik lánya is elkísérte Trumphoz

10/03/2024 12:31

| Szerző: Klubrádió/HVG

Újabb Orbán-gyerek, Flóra is megjelent a politikai színtéren, amikor a magyar miniszterelnök látogatást tett Floridában, Donald Trump ex-elnöknél. A 19 éves lány korábban még nem mutatkozott politikai eseményen.

A HVG kiszúrta, hogy a fiatal nő, aki Orbán Viktorral együtt szerepelt a felvételeken, nem más, mint Orbán Flóra, a miniszterelnök egyik kisebb lánya, aki eddig nem szerepelt ilyen jellegű rendezvényeken, utoljára akkor láthattuk a nyilvánosságban, amikor 2021-ben Orbán Viktor a szalagavatójáról posztolt a Facebookon.

Az Orbánt méltató Trump is kiposztolta saját közösségi oldalán, hogy megtiszteltetés volt vendégül látnia "Orbán Viktort és kedves lányát, Flórát" a Mar-a-Lagói birtokán.

Az Orbán által a látogatásról kiposztolt videón is látszik egy fiatal fekete ruhás nő, aki maga Orbán Flóra, akiről nem tudni, hogy a magánlátogatáson hogyan is vett részt, Budapestről utazott-e oda apjával - ahogy az is kérdés, ki fizette az utat. Orbán Flóra egyébként egy 600 ezer forintos Gucci táskával a vállán érkezett.

A Twitteren is látni egy videót Orbán Flórával, akinek kezet is csókol az apja.

Havasi Bertalan, Orbán sajtófőnöke szerint azért tartott a lánya a miniszterelnökkel az eseményre, mert felesége, Lévai Anikó nem tudta őt elkísérni.