„Klubrádió
A lényeg

Orbán Ráhel visszaköltözött Magyarországra

17/05/2022 14:57

Érdekes koncepciót választott a Hype and Hyper nevű újság, hogy reklámozza Orbán Ráhel legújabb vállalkozását, a bababoltját. Orbán Ráhel, akit az elmúlt 12 évben többször segítettek meg a magyar adózók a saját lábon állásban, tavaly Spanyolországba, Marbellába költözött, de most Budapesten bababoltot nyitott, és kiderült, megint Budapesten él, a gyerekei is már itt fognak iskolába, óvodába járni.

Úton egy erősebb Európa felé - Konferencia Budapesten
 
Orbán Ráhel
 
Budapest, 2013. október 11. Szájer József fideszes európai parlamenti képviselő és Orbán Ráhel, Orbán Viktor miniszterelnök lánya (b2) az Úton egy erősebb Európa felé című konferencián a budapesti Marriott szállóban 2013. október 11-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Fotó: Koszticsák Szilárd
 

 

Az interjú nem azért készült, hogy összezavarják az embert, ezért úgy kérdezték Orbán Ráhelt mint egy hétköznapi háziasszonyt, akinek hasonló gondjai vannak, mint egy átlagos családanyának, így amikor arra a "kérdésre" kellett válaszolnia: 

Háromgyermekes családanyaként te magad is bizonyára átéled, milyen nehéz létrehozni az egyensúlyt a háztartás vezetése, a gyermeknevelés és adott esetben még egy munkahely között is. Az időhiány, az addig ismeretlen, új élethelyzet, tanácstalanság mind nehezítő tényezők. Hogyan tud ebben segíteni a fiatal szülőknek az ODU Store?

válaszában elmondta, hogy "kihívásokkal teli volt Spanyolországból intézni a bolt elindításához szükséges folyamatokat", majd elárulja, hogy "az ODU egy kicsit a két tevékenységem találkozása, hiszen az anyaságban és a közgazdaságban szerzett tapasztalataimat ötvözöm a vendéglátással".

Majd a cikkben arról is beszél, hogy visszaköltözött Magyarországra: "A helyválasztás elsősorban annak köszönhető, hogy én is a 12. kerületben nőttem fel, ide kötődik a gyerekkorom, de jelenleg is itt lakom. A gyerekek ide járnak majd szeptembertől iskolába, óvodába." (Via: Dzsidzsi.tumblr.com)