„Klubrádió

Megint "kiszivárgott" valami az őszödi beszédről

26/05/2021 14:25

| Szerző: Klubrádió

Orbán Viktor nosztalgiázott az őszödi beszéd 15 éves évfordulóján, Gyurcsány replikázott. Szintén mára időzítették az őszödi beszéd kiszivárogtatásáról és a 2006. őszi eseményekről szóló film első előzetesét is.

15 éve hangzott el, pontosabban került napvilágra Gyurcsány Ferenc híres monológja, ezért a mai napra időzítették az őszödi beszéd kiszivárogtatásáról és az azt követő eseményekről szóló politikai krimi előzetesét is. Erdetileg 'A hazugság ára' címről lehetett hallani, de a végleges címe 'Elk*rtuk!!!' lett. A film első trailerét tartamazó pendrive-ot több szerkesztőségbe motoros futár vitte, elsőként az indexen és a 888.hu-n jelent meg.

A krimi leírása: Amikor egy ambíciózus, de elnyomott közvéleménykutató szakember rájön, hogy a főnöke részt vett egy botrányos hangfelvétel kiszivárogtatásában, úgy dönt, fényt derít az igazság részleteire, hogy azzal jobb pozíciót zsarolhasson ki magának. Összeáll újságíró szerelmével, és nyomozni kezd, de mivel hamar konfrontálódik a főnökével, egy nagyhatalmú kör célpontjává válnak.

Egyelőre nem publikus, hogy mikor és hol lesz a film premierje, de a filmes szakmában egy ideje azt suttogják, hogy a mozit a 2022-es országgyűlési választás előtt tervezik bemutatni.

Orbán Viktor is kiposztolta a 15 éves évforduló emlékére a beszédet Facebook-oldalára "Ki hol volt, amikor először hallotta az őszödi beszédet?" címmel,

amire Gyurcsány Ferenc visszakérdezett: "És te hol voltál, mikor a Fidesz szétlopta az egész országot?".