„Klubrádió
A lényeg

Megvan, hol és mikor vitáznak az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek

31/08/2021 19:36

| Szerző: Klubrádió

Szeptember 18-án, szombaton rendeznek vitát a 20 ezer ajánlást sikeresen összegyűjtő miniszterelnök-jelöltek között – olvasható a Partizán közösségi oldalán. A vita helyszíne a Wesselényi utcai Milestone Institute, a moderátor Gulyás Márton lesz.

A vita helyszíni végignézésére lehetett regisztrálni, de elfogytak a helyek. Viszont a Partizán közösségi platformjain (YouTube, Facebook) élőben közvetítik.

A meghívott miniszterelnök-jelöltek: Dobrev Klára (DK), Fekete-Győr András (Momentum), Jakab Péter (Jobbik), Karácsony Gergely (MSZP–Párbeszéd–LMP), Márki-Zay Péter (MMM), Pálinkás József (ÚVNP). (A libertárius mikropárt, a Le az Adók 75 százalékával elnöke, Ecsenyi Áron időközben kiszállt, a többi miniszterelnökjelölt-jelölt szeptember 6-ig gyűjtheti össze a szükséges 20 ezer ajánlást.) A vita moderátora Gulyás Márton lesz. A szeptember 18-i dátum egyébként is fontos az előválasztáson, mert aznap kezdődik az első forduló.

Itt találhatnak további részleteket az eseményről. A Telex, amely a Partizán posztját is kiszúrta, hozzáfűzi: az ATV korábban arról tájékoztatta őket, hogy ott is lesznek ellenzéki miniszterelnök-jelölti viták.

A Partizán már 2019-ben, a főpolgármesteri előválasztás előtt is szervezett élő vitát a jelöltek között.