„Köszönjük,
A lényeg

Magyar Péter: "Ha bárkit megbántottam, elnézést kérek"

11/06/2024 16:21

| Szerző: Klubrádió

 | Szerkesztő: Bárkay Tamás

A TISZA Párt soha nem fog ellehetetleníteni egyházakat a párt vezetőinek személyes politikai vagy hitbéli meggyőződése miatt – jelezte.

"Mindenekelőtt gratulálunk Magyar Péter alelnök úrnak és a Tisztelet és Szabadság Pártnak a vasárnapi választáson elért eredményhez. 1,3 millió ember szavazatát megszerezni nem kis teljesítmény, egyúttal óriási felelősség. A következő napokra alelnök úrnak jó pihenést, regenerálódást kívánunk, reméljük, a feszített tempó után sikerül megnyugodnia, és higgadtan, megfontoltan, államférfihez méltó módon formálja majd a magyar közbeszéd állapotát."

– írta a Hit Gyülekezete Magyar Péternek, aki korábban a Facebookon NER-lovagnak nevezte Németh S. Szilárdot, az ATV vezérigazgatóját és megírta, hogy az ATV munkavállalói közül kik a Hit Gyülekezete tagjai.

Még korábban, hétfőn este egy perc után kivonult az ATV stúdiójából, miután az Egyenes beszédben Rónai Egon egy listát  nyújtott arról, hogy Magyar Péter hányszor szerepelt a csatorna adásában, illetve hányszor keresték őt interjúkérelemmel. Magyar sérelmezte, hogy a kampány során, sőt március óta nem kapott lehetőséget az ATV-n arra, hogy elmondja gondolatait.

 
Magyar Péter
Facebook
 

Magyar a Facebookon a Hit Gyülekezet levelére reagálva azt írta: köszönettel vettem a Hit Gyülekezete gratulációját a TISZA Párt által elért átütő választási eredmény kapcsán és biztosította a gyülekezet minden tagját, hogy mint minden egyház, ők is számíthatnak a TISZA Párt támogatására.

„A TISZA Párt soha nem fog ellehetetleníteni egyházakat a párt vezetőinek személyes politikai vagy hitbéli meggyőződése miatt. Ha bárkit megbántottam a tegnapi posztommal, attól elnézést kérek” – jelentette ki.