„Támogassa
A lényeg

Kivonult a NAV Iványi Gáborék szegedi iskolájához

11/08/2021 17:01

| Szerző: Klubrádió

A NAV semmit nem tudott lefoglalni. Iványi Gábor a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösségnek  írt levelében reményét fejezte ki, hogy sikerül majd időben teljesítenie fizetési kötelezettségeit a munkavállalói felé.

Annyira rosszul állnak Iványi Gáborék anyagilag, miután a kormány megvonta tőlük a támogatást, hogy a NAV is kivonult a szegedi intézményükbe, de csak padokat és táblákat találtak, derül ki abból a levélből, amit Iványi kétségbeesésében írt a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösségnek – írja a Népszava cikke alapján a 444.

„A kiküldött beosztottak kifogástalanul viselkedtek, megértjük, hogy ők csupán végrehajtói a kormány akaratának, és ugyan nem találták értékesíthetőnek az iskolapadokat és a táblákat vagy egyéb felszereléseinket, de a hatalom kíméletlen akarata mégis a fejünk felett lebeg” – írta Iványi a NAV látogatásáról.

Jótékonysági árverés az OSA Archívumban
 
Iványi GáborFotó: Kovács Attila / MTI
 

Egyúttal a reményét is kifejezte, hogy a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösségnek sikerül majd időben teljesítenie fizetési kötelezettségeit a munkavállalói felé, ami arra utal, hogy kifizetési gondjaik is vannak.