„Klubrádió
A lényeg

Kifütyülte egy néző egy színházi előadás melegjelenetét

12/08/2021 16:15

| Szerző: Klubrádió

Kifütyülte egy néző az Orlai Produkció szerdai előadásának melegjelenetét. A jelenetben részt vevő színészek egyike, Nagy Dániel Viktor az előadás után egy Facebook-posztban üzent a nézőnek. 

Bess Wohl friss, Tony-díjra is jelölt darabja, a szeretetről, annak kiszámíthatatlanságáról és vadságáról, illetve viszonzatlan érzésekről szóló Válaszfalak legutóbbi, a veresegyházi Mézesvölgyi Szabadtéri Színpadon tartott előadásán egy néző befütyüléssel fejezte ki a véleményét, rögtön miután két férfiszereplő közt egy csók csattant el – írta meg a 24.hu.

"Üzenem annak a kedves nézőnek, aki fütyüléssel zavarja meg az előadást, ha férficsókot lát a színpadon, hogy ne járjon színházba. Nem kell, tényleg, egy szint alatt nem érdemes. Nem kell a nézőtérre is behozni a politikát, a kék plakátok retorikáját, és az ostobaságot. Mert ez nem véleménynyilvánítás, ez gyökérség. Köszönöm a kollégáim nevében is. #Magyarország #2021 #Gratulálok #a #propagandához" – írta a színész, utalva a magyar kormány elmúlt hónapokban folytatott, a közhangulatot gyökeresen megváltoztató melegellenes politikájára.